Sunday, May 29, 2011

Speechless Bila Fahrin Ahmad Depan Mata



Weeehuuuuu....nak menaip ayat pertama pun dok tersenyum tersipu-sipu...keindahan semalam bertemu kanda pahrin sangat mengujakan!!!!! arggghhhhh...seriyes jatung berdebar rasa nak luruh...cakap belakang boleh la dok bising macam-macam, tapi bila depan mata langsung tak boleh bercakap...kelu lidah...mujur kanda fahrin bijak bermain kata...appreciate it so much lahhh...mau tak berdebar kalau dah dijemput aas orang pertama pegi dekat dia....lagi sekali, gugur jantung i.....

I tahu, berjuta wanita memang adore ngan F.A...and I tak kesah sangat ngan gosip-gosip panas FA...gosip yang kate dia kaki pukul lah...panas baran lah...ape lah....I memang tak mahu ambil tahu...ape yang pasti I sukakan keperibadian Fahrin Ahmad.Sangat sederhana tapi cukup mendamaikan....tapi paling terharu saat melihat beberapa video yang berkaitan ngan 'isu' panas yang dulu...sampai sama2 mengalirkan air mata..aci potong jari wes la..semua pompuan yang tengok video tu..pasti mengalirkan air mata...and yang paling mengujakan, he reply me...ohohohoho...he read my msg and reply me...dat's enough! rase macam tak sia-sia i tulih komen akibat terase sedih and tersentuh sgt tu.....nak je cakap kat dier.."u taw tak, I lah faridah yang u reply msg tuh..." hahaha...tapi simpan saje la...dia bukan nak ingat, beribu manusia lagi dok komen kat dia hari-hari.....

Tak ingat sangat bila kali pertama kemunculan Fahrin Ahmad di kaca tibi...tajuk drama puun tak ingat...Salina kot...yang dia berlakon ngan Sharifah Nor Haslinda tu! Kat situ dia dah setat pamos and mencuri perhatian kebanyakan mata perempuan..termasuk lah I..kekeke...taaaaaaapppppiiiiiii...Fahrin Ahmad yang latest nie..lebih buatkan banyak wanita yang jatuh hatiiiiii....sampai mak pun boleh puji saat I tunjukkan gambar Fahrin pakai jubah di Mekah!!!! Suci sungguh wajahmu Fahrin...and im speechlesss...jadi, silalah cari wanita yang sesuai denganmu sebagai calon isteri...rugi benar kalau orang macam u dapat kat org yang bukan-bukan...cari je lah orang biasa kanda Fahrin....

I suka Fahrin Ahmad...I sangat suka Fahrin Ahmad! I sangat suka ngan keperibadian dia...memang Lelaki Melayu Terakhir setakat ini...dari beberapa segi, Fahrin Ahmad sudah lengkap...kerjaya, rupa, harta..semuanya ada! Cuma FA masih mencari kekosongan hati yang hilang....tapi sure, semua peminat u sentiasa doakan yang terbaik buat yu F.A! dan satu benda yang lagi membuatkan para wanita melting sangat-sangat adelah.....dia seorang Family Type! Kasih sayang yang dia tunjukkan setiap kali berbicara soal IBU, memang tidak nampak pura-pura....sungguh utuh kasihnya pada ibu....dan sentiasa dahulu kan ibu dalam apa jua keadaan..walaupun kehidupan sebbagai seorang selebriti sememangnya menuntut komitme yang tinggi serta bizi, ibu yang sakit tidak pernah di lupakan.....beliau anak yang baik! Untung nya ibu Fahrin punyai anak seperti ini...

Dan semalam, setelah sekian lama sekadar mengadore dari kejauhan....Fahrin Ahmad ada di depan mata! haaaaaaa...memang rasa macam mimpi di siang hari dapat jumpa Fahrin life punyaaaa....Ya Allah..rasa nak melompat gembira..tapi the fact, I sungguh malu-malu kucing sehingga Fahrin sendiri yang banyak menguasai perbualan....mane tak berdebar, I orang pertama di jemput untuk bergambar dengan beliauuuuu...hohoho...memang rase macam nak pergi dating first time..muahahahaha...nie sempena cabaran Shell Fuel Save kat Subang Jaya...dekat Shell area rumah I.....hahahha...last week, pahrin pegi Sunway Pyramid...tapi cek demam lorrrrrrrr.....kuciwa dah time tu...tak sangka diz week i betol-betol jumpa Fahrin...He's nice..really-really nice and really-really handsomeeee....believe me gurlssssss.....bagi yang tak meminati kanda Fahrin Ahmad, abaikan en3 ini.....

Thanks Fahrin Ahmad!!!!!









Last pose before leaving...nice one even burokk sket...^^;

Real Man At Real Madrid!!!!!

7 comments:

aDisH.sHidA said...

waaaaaaaaah best nyer...

SYED NAHAR said...

amboi mek... impian tercapai??

Cik Faridah Huda said...

sat je la...kalau bleh nak slamanya...muahaha

eMMe said...

wiwit! hensem kan..mmg terpaku n terpana la menatap wajah nya...saya cari citer pasal William, Kelana Jaya, terus sampai ke Blog awak...hehehe....

Anonymous said...

ma kasih emme..jemput lah dtg lg..cuma skang belog nie dah berabuk sangat..hehehhe

tn punya belog..

Nora Azua said...

woa!

Puan Fifiey said...

semalam kita mimpikan Fa ni.. adus.. hensem bangat FA ni.. SubhaAllah....semoga FA dipertemukan dengan jodoh yang baik dan terbaik!!!

 
LiFe Is UnPrEdiCtaBle Blogger Template by Ipietoon Blogger Template