Monday, February 22, 2010

Royal Thai Botanical Therapy..Thai Massage




Semalam I terjebak p mengurut kat Thai massage USJ 1 depan Giant USJ....

walhal p temankan anak ulleh je pun p buat body aromatherapy massage....
dah sampai tu...tergedik pulak nak merasa...tapi x mau buat hat badan...sebab i belom bersedia....geli beb...I memang ade masalah dengan sentuhan tangan manusia lain sejak berzaman.....kena cari yang betul bercas + - yang sama ja baru tak geli kot....hahahha

Bukak-bukak pintu tu memang terus la menusuk hidung bau minyak aromatherapy...den terus pegi duduk kat kaunter dia sambel dia punya staff Miss Lea tunjuk service yang ditawarkan...bermula dengan RM33++ and above la...ikut per hour juga...ikut weekdays and weekend charge jugak...den ikut jugak waktu...kalo after 5.45pm till 1am...lebih la lagi...banyak betul syarat marat dier...den i pun setuju la nak buat foot massage for 1 hour....
terus capai kasut...terus dia bawa masuk bahagian foot massage....belum apa-apa I dah feeling nak lena...sunyi sepi..juz ditemani alunan irama rentak sentimental bertemankan cahaya lampu kuning serta bau-bauan yang indah....Che Nah dan ambek gambaq I sat...beliau x mau urut...

Sambil dok tunggu tukang therapist cum tukang urut tuh datang...I melayan perasan dengan melihat interior design dia..hah! mula nak berangan kot-kot nanti dah ade rumah sendiri...satu bahagian tu nak buat ala-ala spa gitew.....bes pulak I tengok dekorasi dia....simple tapi menarik..ngan lampu gadang yang tersangkut kat dinding...cess....I pun tak tau lampu apa..suka hati ja letak lampu gadang...sekali cek...bukan dia..ape ntah orang panggey...yang penting zaman dulu-dulu...depa bakar tuk bagi cahaya...alah..ape ntah...nak sebut tak taw neh....

Tengah dok syiok mata nie meliar melihat persekitaran...Miss therapist pun mai la sambel bawak sebekas air dalam bekas kayu....sambel dok perkenalkan diri dia dalam dailek siam inggeris..I pun iyakan jer.....hehehhee...rendam jap kaki dalam bekas air suam-suam kuku tu...den dia mula dah nak pegang kaki I buatkan i rase sedikit tersentap.....hehehehe...beta geliiii oiiiiiii.......I nie kan ticklish....banyak kali I sebut tickle and itchy..padahal perkataan itchy tu tak sesuai langsung...tapi dia nampak tak paham...mmg I banyak kali tersentap la...ngan memek muka I lagi..las-las dia paham jugak kot lepas I cakap...this is my firs time doing foot massage...hehehhe...sambel buat gaya geli....im quite tickle when someone touch me....

Walaupun I nampak ader riak kesusahan tuk dia berkata-kata..tapi dia usaha gak la nak bersembang-sembang ngan I......I pun layan kan aje....den bila rasa geli menjelma...terus pekup muka ngan cushion....sedap jugak heh walaupun geli.....guna minyak therapy yang mula tu...den sekend round guna cream ape ntah la...pas tu guna kayu kecik.....macam-macam la aksi dia time mengurut tuh....balik-balik dok sebut....Pain..Pain..bila dia buat terkuat sket or nampak muka I berubah..mungkin dia bertanya....den bila I cakap..."It's ok...nice..just continue.....".....terus beliau sebut...i soft...i soft....hahahahaha...nak habaq kata dia buat lagi soft kowt....

den bila dah habes foot massage tu...dia nak bagi arahan kat I soh bangun and turn around...I punya la tak paham ape yang dia maksudkan..terus beliau pun berlakon sama...ooo...baru paham..."finish already rite? so what are u doing now?"......Head and shoulder ....dia jawab dah macam jenama shampoo pulak...."But I only want to do the foot massage..is't include in this package too??".....No..no..no...I free...I free...cannot charge! Give u..give u.....

hadeihhh..letih I layan dia cakap...tapi bila dia kata head and shoulder massage tu free tuk I...apa lagi..terus izinkan....erkkkkk...erkkkkk...keluar angen...sib baik bukan di bawah...hahhahaha

Dah abes semua...I menikmati teh herba yang suam itu...nikmat akibat sejuk ekond!

Nie sementara tunggu anak ulleh yang tak siap lagi....
standard la muka sebam ja akibat tidur sepanjang hari...

Service Counter and tempat clients tunggu....
Boleh nikmati pelbagai cerita jika anda hanya bertindak sebagai peneman rakan....


Okeh..kepada yang berminat (terus saspek Senah nak mai lepas ni)...sila lah hadirkan diri ke Ancient Thai Bodywork Therapy di No 2-7 & 2-5,Jalan USJ Sentral 2, USJ 1...behind Summit Plaza and opposite Giant....sedap gak wehhh...terus kaki jadi lembut...pas nie buat body massage la pulak....

any inquiry or appointment can call this number...
03-80234205

Botanical paradise awaits you....for Massage! Thai massage...an art of applied yoga & accupressure like Shiatsu.....

1 comments:

Bachelor Button said...

thanks for the recommended. Saya ade try and massage kt sana mmg best!

 
LiFe Is UnPrEdiCtaBle Blogger Template by Ipietoon Blogger Template