Tuesday, February 2, 2010

Peminat Misteri Senah....




Klik untuk menggalakkan tumbesaran....


Hari nie...check lifefeedjit...hahahhaa...ade jugak orang yang search senah terdatang ke belog I neh...x kesah la kalau mereka juz terjumpa belog ini sahaja atau betul-betul mahu menjejaki Senah???? dengan kata kunci carian Senah Batu Caves I tidak begitu bimbang(macam tau-tau je senah baru p bertapa kat Batu Caves ari sabtu nan lalu)...tapi bila nampak pulak kata kunci Hasanah Nordin...sah memang orang nie tengah search Nurul Hasanah Nordin barangkali....ehhh...terlalu cepat I membuat hipotesis! mungkin kebetulan....hehehhe...Senah...dari Indonesia tawwww...ada apaan dong???ada cowok mawu kejar kamu kahhhh....

Dari Analysis feedjit...memang tidak dinafikan belog ini menjadi tumpuan kepada para pencari maklumat tentang WILLIAM KELANA JAYA....
ya..rating tertinggi setakat ini..eecehh...
maaf kerana saya tidak mempunyai menu makanan di william secara detail....Uncle William tidak menyediakan menu on paper...semua main tulis dekat papan tulis sahaja dan selebihnya..dia hanya sebut on de dot.....tapi anda juga boleh merujuk kepada entry ini,

Rumah Mek>> OU>> IKEA> > William>> Rumah Mek!!

..ada beberapa keping gambar di William...kunjungan saya ke William telah melebihi banyak kali sehinggakan pergi tanpa membawa kamera lagi...hehehhe...harap maaf...

Dan seterusnya adalah Mee Udang Kuala Sepetang...hehehhehe....
apa yang boleh saya katakan....pergilah mencuba sendiri....biar jauh beribu batu...pasti tidak kecewa.....:)

Terima kasih kerana singgah di belog saya yang tidak seberapa ini....berkunjung lah lagi jika mempunyai masa senggang dan berkelapangan....

7 comments:

.::haS::. said...

ceh..siap buat title n3 tu..kahkahkah..aku dapan menjangkakan siapakah golongan2 itu..aku malas nak bagi tau sume org aku tuko link..

tuko link pun atas sebab2 tertentu..hahaha...

Cik Faridah Huda said...

Eh..adakah salah seorangnya insan yang penah menghadiahkan telekung meriah ang tuh....

direk je soklan aku kan....nasib la kalo dier terjumpa belog aku neh....

[DnaZz] said...

aik cam pelik?ingtkan nie blog senah..aku jadi konpius huhu

Cik Faridah Huda said...

Asikkk....

ang tu konpius sebab dok bz ngan persiapan...tu yg pening tuh..hahahaha

SYED NAHAR said...

hahahaha..aku rasa peminat misteri senah tu mesti i love u dengan senah kan!!! ahahahha..

Cik Faridah Huda said...

sah la tuuuu.....

.::haS::. said...

hahah..aku sepperti dah memastikan gerangan yang mengesearch blog aku tu...


lepas je dia masuk feedjit hang..terus dia muncul di feedjit aku..hahah

x de maknanye nak i lap u ok...

 
LiFe Is UnPrEdiCtaBle Blogger Template by Ipietoon Blogger Template