Friday, January 11, 2008

I'm Moving Out.....

Urmmhhh....regarding to dis topic...
aku tetiba je decide tok moving out...
tiade sebab yang kukuh.....
cume tetiba je aku buat begini....

kalau nak compare tentang jarak..
of course la umah lama aku lagi dekat...
may be sekangkang kera....
n x yah lalu tol Rm1.60....
tapi kalo dr segi traffic jam....
ke Puchong Perdana lagi jem sbb tersekat dgn traffic lite..
ke Subang Jaya..smooth je..sbb yg jam
dr arah bertentangan.....


Or may be sebab aku rindu kat diorg kot...
cam mak aku kate...
"Ujung minggu ang p la tgk depa"
tapi mak..rasenye sure x sama...
"Habis pas nie..ang kawen cammane..dok satu taman semua ka?"
ala mak..dah kawen sok..lain..dah ade peneman...keh3
"Susah la lagu tu..sampai x leh berenggang ngan Yudia..hat dok kat selama ada jugak ka?"
ada..sume ader mak....
"Sapa lagi???"
hat salam ngan mak time konvo ari tuh..sume ade..kecuali Wes...


Jenuh gak aku menjawab soalan2 mak aku yg macam machine gun nieh..
tapi finally..mak izinkan gak...
tue la mak aku..cakap macam marah..
tapi tetap bagi green lite..aku phm benar....
lagi satu ayat paberet mak tok aku...
"ang nie kalo nak dapat satu2 benda..suka teriak!!"
nie gara2 aku teriak pasal bakal menantu die...hahahaha
acah je mak...maklumla..
masalah remaja!!!!
ye ke remaja..tua dah pun...


So..aku berpindah ke Subang Perdana Court..
tanggal 6hb January 2008...
ber'roommate'kan..Westi Ulleh...
N
berhousematekan....YuDmiLa, MeI Lynn, MaSmA & NiSa...


2 comments:

nuRuL haSaNah said...

"nie gara2 aku teriak pasal bakal menantu die...hahahaha "
what happen mac???mak hg x approve ke??hehe..

MaCRieDa said...

Besala aku senah...kisah aku kan macam novel...keh..keh..keh..igt pas nie nak bukak kilang novel..tp x tau la laku ke idak...

 
LiFe Is UnPrEdiCtaBle Blogger Template by Ipietoon Blogger Template