Monday, March 8, 2010

Cactus Point...



Masih tiada ruang tok menekan keyboard..jadi..layans pics je ye dulu...

Mek masih tak habes-habes ngan N3 cameroon diaz nya....sikit-sikit..lambat betul nak habeskan...tapi gambar semua dah upload di fesbuk...biarpun bila dikumpul berkemungkinan besar gambar-gambar itu semuanya berjumlah 2 ratus lebih...kelas yuuuu...macam buat sesi fotografi pengantin pulak...cukupla sekadar diupload dalam 120 keping jer...tu pun..rase nak muntah sungguh...saket abes ibu jari...hehehhee

Next stop kami adelah Cactus Point....tapi sementara nak sampai kat Cactus Point, jambreng berjela...ntah apa yang berlaku di depan sana..kami sendiri tak pasti...rasanya bukanlah kemalangan...tapi akibat kenderaan yang sangat banyak...biasala..semua orang ambek kesempatan cuti Maulidur Rasul kan....termasuk la budak 4 orang neh...ehhhh...sangat rasa bes bercuti ngan kawan-kawan...bukan nak kata bercuti ngan family x bes...tapi agak terhad kebebasannya...hahahha...

Biarpun letih...kami tetap merencana program secara tangkas di dalam kereta...
semua tempat-tempat Hot Spot perlu di singgah agar tak kecewa...
Kilang BOH ja tak singgah akibat ia sudah jauh ke sana...
no heart feeling :)

Mereka teman berbincang rancangan TV...mujur astro tu tak leh diangkut balik...
eh kami bukan x mau pasang astro di rumah...
takut membayar bill je kejernya..tapi tengoknya idaakkkk...
manusia2 kat umah kan kadang-kadang masuk sarang awal..ade plak yang berjalan tak hengat donia...tengah malam pun leh kuar lagi...bila masanya nak tgk TV..
harap wekend je la..tu pun kalo tak keluar...sungguh kaki berjalan..rasa nak ikat kaki neh...

Marilah melihat aksi-aksi sengal Mek di Cactus Point..
aku neh sampai dah habes gaya dah tuk pose...

Bersama periuk kera...

Dikelilingi tumbuhan berduri tapi berkemampuan menyimpan begitu banyak ayer...

Very the big cactus..sampai badan I pon bleh terlindung....

I like dis style even nampak sangat booolllllaaattttt...hehehehe
ade lagi satu gambar bergaya persi model bertauliah...tapi segan la nak upload..
nampak sangat kepoyoannya...terserrlaaaahh..p~


At main enterance Cactus Point....
beside Cactus Point..anda yang menggemari cactus..boleh juga mengunjungi Uncle Sam tok mencari cactus yang kiut miut neh...malas nak beli..i bukan pencinta tumbuh-tumbuhan mahupun haiwan!


6 comments:

NoraAzua said...

hi datin! huhu..

Anonymous said...

jeles tgok mek pi cameron..huhuhu..aku dh lama xpi...kalo nk tau cameron tmpat favourite hubhy n aku...suka sgt..sejuk...pastu cm romantik ja....teringat zaman berchenta balik...huhuhuhuh...

sir

Cik Faridah Huda said...

hi Teacher Azua...huah..huah..terus feeling datin weh....

Cik Faridah Huda said...

Sir..bagus tuk mengenang kisah lama...aku suka gak p cameroon...cuma time nak naik je x tahan pening....

SYED NAHAR said...

huh!!!

inikah yg dilakukan bagi pengisian hari sempena maulidur rasul? keciwa ustad juaini..nhahahahaha..


tu dia..sakan berjalan...

rasa nak ambush rumah hang m esti byk survinir...???

Cik Faridah Huda said...

takkan aku nak bernasyid....kih3x

syed..tinggal stroberry ngan bunga saja..hat lain dah hapus kira..tu pun strobery kecut..kuh..kuh..kuh...bunga yang dah layu..

 
LiFe Is UnPrEdiCtaBle Blogger Template by Ipietoon Blogger Template