Monday, August 10, 2009

Jalan sampai Lenguh Kaki....Window Sopping!!!














See...x banyak beg plastic kan????
We all betol2 window sopping......serta tahan napsu....
yang dapat hanya kelenguhan kaki...kekekekeke

Dah balik baru menyesal...kenapa la x beli apa2 makanan pun....
padahal pasar malam panjang berjela.....
serius x rase nak beli ape2...dok fokus kedai kain baju je....
masuk lam kete...perut mula borgoncang kencang.....

Weh hujan diluar...lebat pulak tuh......
cammano nak p beli bihun sup pasar malam nieh.....
nak basahkan tekak ngan ayaq soya gak....
biar anak aku nanti puteh melepak...
uiitt...uitt...sila sedar diri..anda ibu mengandung ka??
belom lagikk....harap kembali ke pangkal jalan....

8 comments:

SYED NAHAR said...

hoh sempat lagi tuh sambil bertopeng carik shawl ye! ko ni mmg superb. meredah lautan manusia dan jutaan virus. hehehehe..

kak ekin said...

emmm, mujur kami sume melantak dl laksa tu, klu dok tentu kami berhabisan wang pd waktu n tika itu..
mmg betul la, sebelom g shoping better makan2 kenyang dl..klu x mmg brnafsu jadinye

Cik Faridah Huda said...

aku riso betul time meredah tu...

rimas tau tgk org bertopeng2 neh...
ada hat dok buat jalan kalut...poyo je.....nak window sopping bt la mcm nak sopping kan....

marah betoi aku ngan pak cik India mana dok soh jalan cepat kat pasar mlm yg ngah sesak tuh

Cik Faridah Huda said...

kiter x bernapsu sangat coz perut kenyang...toi x?hehhehehe

tapi masalah jugak...dah kenyang x larat nak berjalan....

SYED NAHAR said...

aku mmg tak suka org yg nak sibuk2 jalan cepat kat area soping...tau nak cepat berlari la atas jalan raya ka, lalu kot luar ke...ni tak. siap nak siku2 kita, kadang tu badan dia berpeluh licin tu kena kulit kita memang sungguh tak selera.

Cik Faridah Huda said...

eeeiiii yarksss.....
geli la.....
nyampahkan..terus rase x nikmat nak soping.................

d'sandalwood said...

kdg kdg kena tahan napas untuk beberapa ketika

kalo tak mau pengsan

Cik Faridah Huda said...

biasala tu....ade bau-bauan semulajadi...

kita ja sembuq perfume x hengat...Untung Orangramai yag lalu di sebelah kite...nikmat je bau....hehhehe

hampa dok sebelah aku..aku nie wangi ke x?

 
LiFe Is UnPrEdiCtaBle Blogger Template by Ipietoon Blogger Template