Friday, September 18, 2009

Dong Yi Shun Preview....

Nampaknye memang tinggal aku sorang la muslim dok tunggang terbalik kat opis neh....
Kawan-kawan aku yang lain dah pakat cuti......belah pagi tadi aku siapkan keje aku lam 95%...
den lepas rehat...aku completekan semua skali...so..senang la hati nak balik beraya....

Sangat bosan ye kawan-kawanku sekalian.....kawan2 di alam maya pun dah ramai yang offline....semua busy ngan agenda balik berayer tak pun busy menolong mak memasing di dapur...tadi si Azri tegur aku..katenye...aku sorang je yang masih on9 tuk list seratasian...den aku balas balik..aku kate..dalam list aku..hya dia n june...hehhehehehe....tadi time rehat....aku menyusup ke IOI Mall seorang diri.....mencari beberapa jenis make-up ku yang dah nyawa-nyawa ikan di ELIANTO...rase lama jugak dah aku merayap kat situ...kuar parking rupanya baru 1.30pm...tp memandangkan jam dekat LDP..koi 2 gak la aku sampai opis balik....dah balik opis....setelkan semua keje...den IM FREE............hoye..hoye...tapi rase lama sangat nak pukul 5.30pm...

Okey la..aku hapdate la belog aku before balik bercuti....mau seminggu aku x buka belog neh.....
Juz gambar makan-makan kat Dong Yi Shun ari Selasa yang lalu.......I enjoy the food served here......
kena ngan selera I yang suka makan chinese muslim food......nanti bleh pegi lagi....



Kurma Free....


Fruit Punch milikku....

Carrot Susu milik Che Nah...


Sesi menyedut minuman masing-masing sambel menanti Cik West...






Jom tengok apa kami makan.....zasssssssssssssss.....




Soya panas wif bebola chocolate from The Soya Shop....

SenChuan Mee ordered by Che Nah...

Spanish Soup & ToFu...free with any fried rice...

Yong Zhou Rice....dis is mine!!!

Assorted Dumpling....wallah....

Hong Kong Fried Rice.....West punya....
food presentation memang failed...tapi..rase tip top...

Chili Calamari...pedas n rangup....ini paling mahal.....
biasala....tp ia worth dengan jumlahnya....ekceli banyak lagi dari yang terpapar...
we all dah makan sebahagian.....

Dok kelahi ape tak taw la tuh....

Selesai sudah makan....serabut!!!




Round-round sat.....before bersesak di Mydin Mall tuk kesekian kalinya...
berlaga bontot sungguh.....aku dah habes shopping dah.......!!!!
rayer tahun neh..banyak shopping tuk family je.....
aku...kasut rayer pun x derrr....semenjak membeli Saree Syed....
banyak wang x dapat dilaburkan ke shopping kompleks lagi.....teeheee......

4 comments:

SYED NAHAR said...

ayat last tu tak tahan..hahaha..
jahat aku! ye ke?

weh..persoalan di sini...selama ni aku tgk gambar si che nah..macam kecik je orang nya...
skali zoom...eh berisi orangnya. atau superimpose? hehehe..

Cik Faridah Huda said...

ye la syed oiiii...dok meredam dalam hati sbb bila nak beli ja..trus trgt kat ang...penangan betul la...cepat la bonus...x sabar aku nak letak duet ngan jumlah yg byk dpn ang!!!

wehhhh...aku la dah x main2 dah superimpose...kalo dulu ye la..aku suka memanjangkan diriku agar nampak kurus....hahahhaha....tp la nie aku dah redha....jadi..salah aku kah Che Nah nampak berisi atau semakin menghampiri saiz aku...hahahhahaa

mana gambar ang berbaju melayu bersampin indah ditenun di pagi raya?

che nah said...

nk wat cmne..ms baby dulu pn drumstick dh berketul2...huhuhu...gambar2 kat summit tu hanyalah ilustrasi dr kamera mami... ahakss...nk cover le peha beso...

sunsuffer said...

hi.. i try to find westi ulleh for long time ago.. actually we were friend in utm..played netball for utm past 5 years ago. lucky i google her name and find out your entry.. sangat seronok.. could u give my email to her at least. sent my regards known as gnie to her.. pls..pls..pls..

 
LiFe Is UnPrEdiCtaBle Blogger Template by Ipietoon Blogger Template