Friday, November 12, 2010

Hissssss yang memang Cisssssskek!



Sempena Deepavali last week, kami pergi menonton cerita di bawah...konon-konon ikut konsep lah...konsep Deepavali vartekel...memang mood aku pun mood Bollywood je minggu tuh...hik..hik..hik....Sebelum p menapak dan meronggeng, aku gigih la dok siang segala ikan, sotong serta hidupan laut yang lain...sampai terlepas nak tengok Love Aaj Kaal....baru sedap-sedap punggung parking depan TV, baru dok asyik masyukkk...dah ending....aku dan layan cerita tu tak dan sejam...keciwa juga la sebab baru nak menikmati dah habes....

Auntie kat umah bawah pulak dok menumis segala macam benda..kadang-kadang aku intai juga dari tingkap dapur and balkoni...tak tahan beb! wangi sungguh bau dia menumis..pas tu nampak anak-anak dia n sedara mara kot...doh buzy buat preparation tuk BBQ malam tuh...malam semalam memang kawasan perjiranan meriah....bergegar jantung dibuatnyaaaa....malam tuh dating ngan Syed dalam talipon.....aku gelak bagai nak arwah dengaq dia mengomel......hikhikhik..gila lawakkkk! gelak berdekah-dekah antara kami tuh memang biasa dah..payah la nak gelak ayu-ayu neh....

Nak kata semangat sangat nak tengok cerita nie pun dak jugak...tapi siap buat reservation tuh..hehhe...bukan pe, aku cuma tak tau nak layan citer ape je...niat di hati neh..memang nak p memborong dvd je kat Summit....den kebetulan si Syed pun nak memborong juga...maka kami bertemu saja di Summit....tapi aku mengaku la..aku yang paksa dia join kami tgk cerita nie...haha..kalo dari segi pengamatan dia tuh...memang dia tak mau langsung tengok....tapi terpaksa akur dengan gurls power....siap pesan and kata tak nak mengaku tengok cerita nehhhhhhhh....hik3x...


Kami nie..cerita tak setat lagi...dah memang dok tergelak terkekek-kekek dah....besa la..dan lagi...bengkak jer hati orang-orang yang dok berdekatan ngan kami...time cita dah stat...aku mula la nak pokus dan bagi penghayatan yang lebih...tapi apa yang jadi tuh sebaliknya....kepala otak rasa konpiussss dah tu pulak...asek rasa nak gelak...awat ntah aku rase crita sains fiksyen neh bertukar menjadi crita lawak tok kami bertiga........ngeeengeeengehhh

Cerita nie konon macam remake cerita Nagina Sri Devi tu lahhhh....tapi aku tak taw apa salah dan silapnya....crita nie memang buatkan kami gelak tanpa sempadan even dah keluar dari panggung pun....jalan cerita sangat longgar....muzik pun ntah hapa-hapa je...teknik CGI yang tak mantap..nampak sangat ular tuh ular dibuat dari getah paip...keh3x....siap kami menjerit..."weii nampak macam ngan getah paip ja!"...and banyak sangat la kekurangan...plot cerita pun berterabur...konon nak memaparkan aksi Malika Napsusyahwat tu tengah berasmara dengan ular jantan tuh tapi dok tunjuk Pak cik saket mental dok menjerit..tensen aku....dari muzik romance tukar masuk muzik rock last skali tiba-tiba lagu suspen plak dah...x paham aku!! memang hilang mood nak berasmara aku neh......kekekeke...kami memang gelak bagai nak arwah lah time nie...tak mampu nak menahan nafsu gelak...giler kelakar dan haru biru cerita neh....

Dah tu pulak aku tengok si Malika Napsusyahwat neh...memang menaikkan napsu syahwat orang yang berlainan jantina ngan aku...berbogel okeh...and Malika dah admit dalam press-conference dia...tapi syed kata..nampak macam pakai baju skin-color tu....tak pasti tapi memang nampak real tanpa seurat benang...konsep pakai jubah hitam ngan jilbab...tapi terbelah sampai ke tuttttttt....and dalam masa yang sama...jenuh aku dok bagi penerangan kat Che Nah kata Malika neh memang be4 jadi film star...dia terlebih dahulu jadi bintang porno....pas tu dialog dia bukan banyak pon...memang dibayar tuk melakonkan aksi-aksi jer kot...hishhhh tak paham akuuuu........pas tu menjerittttttttt...hat tu je la peranan dia....dah macam bisu pulak...at least Sri Devi melontarkan dialog!!

Pas tu ending pulak macam tak kena!!!!!! seolah-olah orang yang tak bersalah pun menerima tempias...sian aku kat pelakon hat aku tak tau nama dia tu tapi jadi assistant police dalam citer nie...Muka dia macam Mr. Dinesh....x pasal-pasal...mati di akhir cerita....dah la tak bersalah langsung.....ape pun...watak mother-In-law yang dipegang oleh seorang mak cik..memang sangat menghiburkan hati sebab dia pakai bra di luar baju....kikikiki...plus ada masalah mental.....tapi aku lagi ada masalah mental tengok saintis omputeh tuh.....memang rasa nak lempang bertubi-tubi.....

Jadi korang yang baca pun pasti dah dapat mengagak tahap kualitas cerita nie..Cerita Nagin hat dulu-dulu tuh mungkin sepuloh kali lah lebih baguihhhh.....namun aku tak kecewa sangat tengok cerita nie...sebab mendapat kepuasan berganda akibat gelak!!!!! orang depan kami pasti bengang juga dengar suara-suara seksi we oll nehhh....Syed pulak asek dok melagukan bunyi serunai secara manual....memang aksi gelak tak berkesudahan la jawabnya......




Jadi dengan ini beta mengisytiharkan.....Hisss memang sungguh Cisssssssssssssss.....habes menonton terus menuju kedai DVD kesayangan....borong 8 dvd termasuk 1 dari peniaga jalanan di Taipan............puas hati aku tengok cerita dvd! macam dah lama tak beli dvd........


Layan Nagina kat Youtube lagi baguih................

7 comments:

Anonymous said...

tapi malikka sgt sexyyy! i loikeee!

anonimess..hehehe..

Cik Faridah Huda said...

hehehe..
jangan lupa tgk MURDER..lagi panazzzzz

diri ini.... said...

MURDER macam lucah sket ek..
aku pon tgk HISS ne.. tapi mcm tak fokus sangat.... aummmmmmm
tp pd aku cite ni biase-biase je.. xde la hebat benau..

Cik Faridah Huda said...

tapi aku suka lagu Kaho Na Kaho tu...sebab tu aku beli..hehe..bukan sbb dia hotttt...eceh..nak kaber line la konon....

mmg x hebat langsung...aku gelak n konpius ngan jalan cerita dia...gila berteraburrr

Anonymous said...

ooo.. aku tahu lagu kaho na kaho tu... mcm lagu arab skit.hehehehe

anonimes dari sentul

Anonymous said...

memang ciplak hat arab pun..hehehe

anonomies dr USJ..kekeke

SYED NAHAR said...

hahaha.. aku ada lagu tu..siap donlot.

anonimes sentul lagi.

 
LiFe Is UnPrEdiCtaBle Blogger Template by Ipietoon Blogger Template