Monday, January 3, 2011

Faizal Yusof = Dani Adamaya Sudah Tiada..


Time baca status Miss Emy J kat dada pesbuk time tgh tgk Hindustan Sabtu lepas...I buat riak-riak terkezutttttt...zassss..terus search...bila dah baca blog orang and ada pengesahan dari laman Twitter Pak Nil,baru rasa tak percaya sungguh-sungguh!

Rasa dah nak hapdate belog time tuh...tapi tak terupdate..pas tu pergi berjimba secara lupa dunia...memang lupa langsung la nak apdate belog....

Den, semalam bila tengok Galaksi TV9, yang part artis yang telah pergi tu..rasa sebakkk sungguh...tiba-tiba menangis sendirian berhad! Suka nak pikir pasal kehidupan seterusnya yang bakal di lalui oleh spouse masing-masing...ye la....kena hidup snediri besarkan anak-anak...hahhhhh...syahdu sungguh tengok Bini and anak arwah Achik Spin cium arwah buat kali terakhir...macam tu juga time tengok wajah sayu bini arwah Shamrin Fotograf..hoh, sayu betullllll!

Punya la nak tengok kisah pasal arwah Faizal Yusof dalam Melodi..tapi tak sempat..turun pegi beli barang-barang nak masak...pastu ralit kat kedai...memang tok dang arrr nak tengok....
huuuuuuuu sedih bila che nah crita balik...arwah Faizal sempat pegi jumpa anak dia...dan sempat cakap "ayah nak mati nie" gitu-gitu la lebey kurang...seolah2 macam soh jaga diri baik-baik..jangan susahkan mama....huwaaaaa....anak dia kan masih kecik lagi...hoh! sebakkkk....

Allahyarham Faizal Yusof meninggal pada pukul 1.45 petang, 1.1.2011 di Hospital Pusrawi Kuala Lumpur akibat serangan jantung. Al-Fatihah dan takziah tuk seluruh keluarga Allahyarham...

Masih ingat lagi entri mengutuk Dani secara gila-gila punya tahap..sampai wujud page Kami Benci Dani @ Adamaya Sepenoh Jiwa kat pesbuk!
memang lakonan arwah sangat berkesan!!!!

2 comments:

diri ini.... said...

hoh...emy J pon macam terkejut.. smlm dari petang sampai malam dok memikir camane la kalo pasangan kite yang pergi dalam usia muda? hoh, emosi..
yang penting mak siap verangan, kecintaan mak mati eksiden..pastu ade org kol cakap dia eksiden..pastu laju2 gi hospital sg buloh, sampai sane tengok2 dia dah xde..pastu mak macam lemah dan nak pengsan.. pastu tersedar dan meraung.. pastu ade la gelfren gelfren kecintaan datang dan pelik nape aku meraung sampai pengsan.. hoi, korang tau tak yang mati tu laki aku???

Cik Faridah Huda said...

pelakon wanita terbaik goes to Emy J!
hahahahha..hovvvveeerrrrrnya ko nyahhh...hiperbola sungguh bayangan

 
LiFe Is UnPrEdiCtaBle Blogger Template by Ipietoon Blogger Template