Thursday, January 6, 2011

Farewell : MapKing 2007 till 2010


This special entry is dedicated to all MapKing's family since 2007 till my last day being a part of them...thank you sooo much buddies for the fabulous three years and half working experience !!!

I wanted a perfect ending...Now I've learned,the hard way that some poem don't rhyme and some stories dont have a clear beginning, middle and the end...life is about not knowing, having to change, taking the moment and making best of it, without knowing what's going to happen next...A farewell is necessary before we can meet again...and meeting again after moments or lifetime, is certain for those who are friends...

And once again...thank you so much ya!






























4 comments:

SYED NAHAR said...

menangis ke?

Cik Faridah Huda said...

tak teriyak aih,sebak ja...
sbb trgt zaman muda di mapking, gigih naik 2 biji bas dr selayang ke puchong, tukaq tang kotaraya...kluaq 6.30 pagi..sampai umah kol 9 mlm....punya gigih nak p bekerja!

ReDMeraH10 said...

tsk, tsk, tsk aku pon agak sedih membace entry kali ni...sbb aku dpt menjiwainye!!! akhirnya setelah 3 thn, ang angkat kaki gak dr mapking tu...
adakah pas ni turn cek lak utk angkat kaki dr multimedia ni???
niat di ati mmg cenggitu tp apakan daya, tiada sorg majikan mau kan khidmat cek, wpon cek ni mmg pekeje yg sgt dedikasi...

ang dpt keje kat maner lak???
pape pun gud luck keje di tmpt baru...

Cik Faridah Huda said...

saja nak bring back memories...hehehe..ade juga aku tagged via fesbuk dis link tp tak leh nak tag semua...6 je yg tertag..hat lain aku tulih nama jer..tapi tak de la di dedikasikan dkt Mr. Mok ngan Miss Kong..hahahaha

ooo...aku masih di Klang Valley...
thank you...
uhh..may be pas dpt baby kot br leh tukar angin ang tu..mana taw kan..kot2 rezeki baby..hehhe..aku neh rezeki anak tekakje...keh3x

 
LiFe Is UnPrEdiCtaBle Blogger Template by Ipietoon Blogger Template