Sunday, February 20, 2011

House Warming Pn Liza Idrus!

Hari Ahad las week, Puan Liza buat house warming kat Kota Damansara...baru pindah situ setelah sah menjadi somi isteri...kami sebagai rakan-rakan plus bujang pulak, macam orang mengantok disorongkan bantal lah bila Pn Liza jemput makan-makan nieh...I pulak tak mencemar duli time Pn Liza kawen...jadi, niat memang nak menunjukkan muka...yang ada adalah gang-gang biasa UTM...hat mana masih berada di Lembah Klang nie...upline yang hadir adelah Kak Ekin Sri Petaling...Kak Edd...Pok Yie nge Ct As, Kak Farah plus Iman serta adik Kak Farah nama ijoi kot..hahahha...ntah tak dapat nak recall..den I ngan Che Nah...memandangkan kami jer...memang dapur Kak Liza I buat macam dapur rumah sendiri la jawabannyaaaa...pas tu 3/4 round ulang makan...specialty dari Pn Liza adelah Nasi Ayam ngan Laksa Perak....kuah pedasssss tapi sedap babe! Likat pekat elok kaya isi ikan....pot pet pot pet sambel makan and sampai kena bukak butang seluar..memang tak der ucapan laen nak ucapkan pade Pn Liza selain terima kaseh serta selamat menjadi isteri mithali bukan isteri bertali....

Geram kat Iman jugak! Sebab sepanjang masa kat ctu...cengei bukan main org kampung I neh...asyek cakap..jangannnnn lah! sentuh sikit pun tak boleh...asyek nak angen jeee..PMS ke hape Iman oiiiii....dulu time tak pandai jalan, setiap auntie u bleh je kamceng...hahahha....drama ko iman...hujung-hujung time perjumpaan dah nak dismissed baru nak tunjukkan kemesraan....ape pun iman, auntie Mek ucap tahniah ke mu..sebab dirimu begitu cam-whore....tengah marah pun, kalo org hala lensa kamera...dier tetap posing...hehehe!


Ketua Wanita Kawasan Bukit Jalil, Kak Ekin Sri Petaling....
Eh akak..macam sedap pulak u bagi nama kat sendiri kan....detek balik kat entri dulu-dulu...

Kak Farah tengah menikmati sepinggan laksa!
Pok Yie masih dalam usaha nak mengorat Iman tapi nampak macam Iman tak bagi kerjasama...

Jegeyyyy sikit mata kat Iman tuh Kak Edd.....
biasa nie asyek nak main ngan laksa ja dari tadi...babab sikit dia auntie Edd..
tapi pas tu, Auntie Edd yang kena babab balik...



Sesi tengok gambar kahwin Pn Liza kat story book!
berat kan main mau 3 kilo kot......
tema ungu yang Pn Liza pilih cantek dan menyerlah dalam pictures...
nampak pics hidup giler...brapa riban la u habes tok wedding pics nie yer...
tak de la kusam sangat macam someone....oooppppsss!!!!
tak baik kutuk orang....hahahahhahahaha.....tapi tak boleh blah la...
kalau nak cipta kelainan pun kena ader taste jugak....





Iman of the day....eh dengar khabar Iman nak dapat adik nanti...
Kongrets to Mama Imann...habes lah you iman pas ni pasti rase tersisih...

Ahli mesyuarat tingkap ngan tuan rumah...ahli yang lain baru je melangkah pergi...Eh langsong tak ambik gambar pasangan yang masih inai bersisa di jari nie secara proper...laki kak Liza tak dak pun dalam gambaq I....ada pun blurr seperti pic di bawah...


Iman busuk ngan Auntie Liza!!!!!

2 comments:

Ikin... said...

I liokeeee.... From Kak Ekin Sri Petaling WITH love...hahhahhaa

faridah said...

hahahhaa...nampak ibu mithali yuuuuuu...

 
LiFe Is UnPrEdiCtaBle Blogger Template by Ipietoon Blogger Template