Friday, October 10, 2008

BeRManDi PeLuh Di SeReMBaN


~ aku ngah tunggu cik Masitah Alias..siap leh layan Barbie wif 12 Dancing Princess ~



~ ada 4 alat semuanya....tapi alat GPS hanya nmpak 1....dah macam ape aku tgk kete aku tu... tu belom tgk seat belakang..macam ngan nak balik kampung seminggu ~

~ testing..testing...testing dulu sebelom jalan..tp menda alah tu pun kejap on kejap off gara2 button terbenam tetiba ~


~ hehehehehe..posing sket ~


~ co-pilot ngah buzy...x menang tangan...banyak pulak nak kena buat~
asik kena berenti setting PDA GPS yang susah giler nak dpt signal from satelit...
padahal time kat highway ok je..masuk bandar Seremban...trus ila
ng n disconnected...
kena buat report neh...!
!!!!!


~ berbeza ngan RCG GPS...bagus menatang nie..ujan lebat pon..awan berkepol2..signal from satelite masih elok....bukan 1 @ 2 SATELITE....tp 10 ke atas..mean accuracy lg increase..huhuhu!!! ~


~ lotih den...poie rehat jap kat R n R Soromban !~


Bulan nie bulan survey nampak gayanye di MapKing....
next week 1 group lagi ke Johor selama seminggu...
pompuan depa bagi yang dekat j
e...
kalo salah pa pe...
bleh ulang alik lagi....dokat je guna E
lite Expressway...
pas tuh..leh merayap p Nilai Pajam....
hehehhe...biar pun duit x byk..
tp time merayap..bes la jugak..sekadar cuci
mate pun okay....



~Balik opis..bertemu kembali ngan benda alah ni...
line aku macam dah rupe pekerja kilang je.....~

4 comments:

::DNaZ:: said...

mcrieda..mahal x gps nie eh?aku tingin ar nk beli satu..heheh

Cik FariDah Huda said...

about 2K n above...harga boleh runding..tp kalo nak murah..kena tunggu expo n exhibiton..hehhe

JustAgurlzNotAprincess said...

mek.nmpk kurus lak aku lam camera ko..hihihihi..xyah g pasion 2 slim neh..hehehhee

Cik FariDah Huda said...

aah..ko pu macam seakan-akan melupakan Passion 2 Slim tu skang nie eh...

 
LiFe Is UnPrEdiCtaBle Blogger Template by Ipietoon Blogger Template