Friday, October 31, 2008

Bila MyVi Membelah Jalan...

Budak Katak yang Comey.....
tu lah gelaran yang aku bagi kat kete kesayangan aku...
sebab ianya diinspirasikan dari seekor katak...
Prof aku penah ckp...semua kete adalah diinspirasikan dari seekor binatang...
x caye..cuba belek2 lampu kete anda...
pandang lama-lama dan cuba imagine....
pasti tergambar punye...

Myvi...bukanlah tergolong dalam keta Mewah...
tapi keselesaan yang paling utama...
wpun x Mewah...average byrn bulanan MYVi adalah RM550...
tambah seratus dua lagi...bleh angkat Vios beb..
so...pikir2 la sendiri....
aku nak bercerita bab kete mmg lemah...
x tau ape...
yang aku tau....bawa n isi minyak...
selebihnye aku serahkan pade Abg Perodua....hehehe

Aku pun x tau nape aku terbuka hati nak ambek MyVi...
aku dah bawa New Saga..Persona..ViVa..
tapi aku tetap rindukan MyVi...hahhaha
bukan sebab die kete aku...
tapi..ntahlah...bahagia je bawa MyVi....
so...aku dah join MyVians...
mengumpulkan pemilik2 MyVi...
happening giler....banyak tol aktiviti yang diaturkan...
all dis information..Kak Ekin yang bagitau......
buat masa skang....jus beronline je...
aku masih mencari ruang waktu tok join HOP (Hang Out Programme)
kak Ekin pun masih baru...ahli lelap gak rasenye cause x de gang...
tp..kami dua x sabar2 nk join HOP...
cuma masa mencemburui buat masa skang......

MyVians...nantikan kemunculan kami di alam nyata...
thanx u buat semua yang memang ramah tamah n happening....
so..gambar2 di bawah pun ihsan dari Forum MyVian....
kang aku dah join....aku plak la yang tak berenti snap gambar.....









Besnye berkonvoi ramai-ramai...

Amboi..tersusun cantek....


Pergh...bila aku nak join neh...

1 comments:

IdzaRis said...

pergh...
cun giles!!!

 
LiFe Is UnPrEdiCtaBle Blogger Template by Ipietoon Blogger Template