Tuesday, March 3, 2009

MeK In ShAwL...da da...

Dapat je shawl yang dibeli online last week...balik umah..terus try....
i juz buy 5 new shawls....sebab dah biase pakai selendang biase n selendang dubai...
so kali nie..nak try shawl....at first...nk try tudung syria...but it's look like not suitable for me...
Mek sudah jatuh chenta sama itu Shawl.....

here take a look...
mane tau kot ade kengkawan yang teringin gak nak beli n pakai...
bukan pe..Mek dah pegi survey kat kedai or butik yang jual tudung2 n shawl mcm nie...
jangan terkezut n tertipu...
dekat Sunway Pyramid..bleh mencecah RM80.00.....kat MidValley pun same...
kalo kat Jalan TAR n Masjid India....penat kuar masuk kedai...harga ok la..mampu milik tp x jumpa yang berkenan...selalu corak yang bukan2 je banyak....
masuk TURKUAZ..memang la syurga tudung, shawl, pashmina n etc....
tp.....anda bleh dapat yg lebih murah di luar....cayolah cakap den!!!

memetik kata-kata seorang blogger..x igt dah sape...
"Barang Pavillion tapi Harga MyDin"




From Craze Shawl...Viscosa Silk


From Dast Homy Shop...Plan Shawl Dark Turquoise

From Dast Homy Shop...Soft Chiffon Tone..Pink

From Craze Shawl...100% Polyster

From Dast Homy Shop..Viscosa Silk


Shawl Accessories...

Thanx Edast coz bagi free dat cute brooch.....


Kat Craze Shawl...selalunye mek x sempat nak grab corak yang mek suke...
cepat gile org sambar dulu even MiSs NoReeN br update blog dier....
pas nie kena stand by...n kena cepat n tangkas.....

Kat Edast Homy Shop or Shawl In The House nie...macam 1 stop centre.....
macam-macam ada....handbag , kasut, gurls accessories, shawl n tudung, brooches, cute stuff, clothes n etc...
juz pegi jalan-jalan kat situ..sure ade yang berkenan!

Thanx u so much to Noreen Farisa n EdaSt (Rohaidah)...
coz menjual barangan berkualiti ngan harge yang berpatutan....

juz click...n barang anda sampai di depan mata....
Link ke blog Craze Shawl, Edast Homy Shop, juga blog-blog lain ex blog Cik Strawberry, Galeri Anggun, Feyza Collection, Dgorgeouson9 n etc...ade diletakkan di bahagian T.U.D.U.N.G O.N.LI.N.E.......

My Pics also available at blog KAMU2 YANG CANTIK from Edast.....and...Craze Shawl by Miss Noreen....



4 comments:

y i en j r said...

darling, i baru terbaca link ni dari azri (my ofismate), cute sangat you pakai shawls tu :) nanti jgn lupe shopping lagi....hehe...

Cik Faridah Huda said...

really...???he's my ex-schoolmates..u all satu opis ek...hahahha..br je jumpe azri las sunday....br je berniat nk shout kat ur blog dear..bagusla u dah bace....

y i en j r said...

a'a...hehe..keciknyer dunia :)so lehla curik gambar you yang comey tu letak my blog bleh ?

Cik Faridah Huda said...

nevermind...bleh je...juz take it...

 
LiFe Is UnPrEdiCtaBle Blogger Template by Ipietoon Blogger Template