Sunday, May 30, 2010

Bertunang....

Salah sorang my bestfriend dah selamat bertunang semalam.Tahniah.
Tapi I tak roger pun beliau..kejam tak?hehehehehe....mungkin sebab rase dah x de ape nak cakap gamaknya...walaupun sebenarnya banyak lagi yang nak dicakap. Kami dah habeskan masa bercakap yang sangat lama sebelum semalam.So ok la kot...I harap dia yakin la ngan pilihan dia tu! Jangan dok buat sakit-sakit jiwa lagi...eurghhhhhhhh...and jangan dok buat benda-benda mengarut hat boleh sesak kepala nie..moga dua2 kembali lah muhasabah diri..ha la..dah dua-dua pun I kenal..bila sesuatu terjadi...nieeee dulu laaaaa....I nak tidor pun tak tenang sebab kawan I nie dok mai bisik tepi telinga...soh bangun nak meluahkan hati and perasaan...tak pa la...mungkin nie lembaran baru buat mereka...semoga lembaran nih lebih indah dari yang dulu...lagipun sepanjang I kenal kawan I, memang dia pun macam tak nampak orang lain jer...asyik nampak laki ni jer...walaupun macam-macam dah jadi...

Awat bunyi I macam tak bersetuju jerr...hehehehhehehehhehe...gelak panjang I!May be kawan I dapat rasa kot yang teman neh tak siorrrr sangat...tapi sapalah I nak melawan kuasa yang di atas nun...mungkin dah ditetapkan mereka ada jodoh...jadi..jangan susah hati ok..am ok with that...yang lepas tuh lepas la...yang penting ang happy....apa lah seorang kawan boleh gambarkan..selain melihat kawan dia gembira!Muka I pasti akan ada time majlis uoll nanti.....just wait and see...

And lagi sorang pun dah selamat bergelar isteri orang.Semalam jugak.Tapi memandangkan dua-dua majelis di utara....memang tak dapat la den nak poie....payah betoi nak memenuhi jemputan rakan-rakan...tapi akan cuba yang sebaik mungkin la...yang mana ader rezeki..I akan hadir..I tak segigih Emon sanggup datang dari jauh semata-mata nak makan kenduri..usaha Emon itu harus dipuji sebab nanti bila kenduri dia..pasti anda akan rasa bersalah bila tak p..ha la..kawan sanggup drive dr Ipoh mai KL sorang-sorang...gigihnyerrrr wehhhhhhh

7 comments:

Anonymous said...

salam...

tahniah la kpd kwn awk tu ek..berjaya gak hasil usaha dia slama ni...tlg peringatkn dia utk jaga tunang ksygn dia tu agar tak ganggu lg idup kwn sy...kwn sy dh ckup sakit slama ni..dia dh lepaskn org yg kwn awk nak sgt tu...so,make sure kwn awk tu jaga tunang dia btol2...jgn bg tunang dia duk merayu2 ajak kwn sy kwin plak...tolong ye...

-aku-
hamba Allah yg sygkn kwn baik dia yg x berdosa....

Cik Faridah Huda said...

curious.........

awak kenal ke kwn yg sy maksudkan...
hatta kat sini pun saya tak sebut namanya....

peliknyeeee....

Anonymous said...

salam..i yg tulis comment kt atas..xyah curious sgt...la ni zmn IT...semua bnda bole dpt kat hujung jari...

i slalu baca blog u..nice..one day found out that one of your friend is ppuan slalu di ceritakn dek kwn sy yg wujud dlm hub dia dgn bf dia...

nama dia kan lain dr yg lain...so, start dr situ i slalu baca blog u...and i tahu that date diorg tunang...

hmmm...anyway everything dh settle kn...moga dia bhgia dgn tunangan dia...and moga tunangan dia xkaco dh kwn sy...tu je...

anyway nice knowing u...

hamba Allah

HelEnA_iEz0 said...

OMG!!
cam drama melayu lak..
wahahahahah!!

Anonymous said...

Howdy! I just want to give a huge thumbs up for the
great data you’ve right here on this post. I shall be coming again to
your blog for extra soon.

Feel free to visit my blog post; 10 day weather forecast seoul korea

Anonymous said...

Hello! I simply wish to give a huge thumbs up for the good info you might have here on this post.
I can be coming again to your weblog for extra soon.

My weblog seo site tools chrome plugin

Anonymous said...

Howdy! I simply would like to give an enormous thumbs
up for the nice data you may have right here on this post.
I shall be coming back to your weblog for more soon.


my web site - SEO

 
LiFe Is UnPrEdiCtaBle Blogger Template by Ipietoon Blogger Template