Monday, January 11, 2010

Chocolate Balls @ The Soy Shop

(",)v....hehehehhe....semalam p pekena coklat Balls lagik!!!!! Lama x makan...las makan time bulan posa hari tu ja...


Semangkok ada 4 biji....cuma RM 3.80...kalau take away jadi RM4.10...cesss naik 3 puluh sen...untuk ayer soya...boleh pilih nak panas atau sejuk...tapi disarankan yang panas...hehehehe

Ambik satu nak gegetttt........sebenarnya banyak inti..tapi x penah coba yang len..asek ambek hat coklat ja....p~

See..I geget sebelah sini...dia kuar sebelah sana pulak....kih..kih..kih..

Okay..tinggal lagi dua...sapa nak ambek la....

11 comments:

SYED NAHAR said...

kat mana lagi sedap??

Anonymous said...

kagum aku sambil makan leh lagik snap gambaq utk diupload..huhu..kalo aku ngapp truih sampai habeh..

n

Anonymous said...

kagum aku sambil makan leh lagik snap gambaq utk diupload..huhu..kalo aku ngapp truih sampai habeh..

n

Cik Faridah Huda said...

Syed ~

aku aseek makan yang dekat Summit je..belom penah cuba yang kat Ikano tu...sama je kot rasenye...

Cik Faridah Huda said...

N~

sebelom makan memang kena stand by ambek gambaq dia dulu...

khairul said...

mek....nak rasa lah benda alah ni...kat mana nie????rela menapak semata2 nak makan mek belanja wakakaaka

Cik Faridah Huda said...

hahahaha....I boleh belanja..tapi Encik Khairul kena la bawa buah tangan ape-ape (rasuah sket kat tukang blanja neh!)...

kat Ikano Power Centre/IKEA pun ada...mek makan yang kat Summit USJ ja...

roger lah kalau di Key El eh...

norhafizah said...

weh mek..ang wat kan aku kecur..nnti ang kene bawak aku pi makan menatang ni mek..aku ngidam nie wahai mek

Cik Faridah Huda said...

Ha...kena datang sini sebelom perut malatop!

x mampu nak pos...ang ambek bau dan gambar je la..tang bau tu imagine sendiri..hehehehhe

a.z.r.i.n. said...

wei, kat mana nih. sedap dowh!

Cik Faridah Huda said...

Summit USJ babeh....
lap sikit ayaq liuq tu..dari jaohhh aku nampak melelh di tepi bibir..hahaha..melawak ja

 
LiFe Is UnPrEdiCtaBle Blogger Template by Ipietoon Blogger Template