Saturday, April 24, 2010

Jatuh Hati Dengan.......

Pinjam gambar dari belog Cik Wanie...

Waaaaaaaaaa...beta suka ler tengok citer neh...rase kalo bleh tuh tepat 6.30pm memang nak dok tercongok dah depan TV...namun apakan daya.....hik..hik...kalo bleh sampai umah 6.45 pun beta dah rasa nak lompat.....so x de lah boleh mengikuti citer neh secara amannyer....tengok yang mane sompat jerk....

heh! Beta senyum sorang-sorang tengok citer neh.....macam berbunga-bunga gitu...lagipun..memang beta minat tengok Lisa Surihani berlakon....hehehhee...malas nak tulih sinopsis..uoll kalo berjiwa cam beta neh..bleh gak la layan citer neh before dier abes...lagi satu suka tengok citer War In Laws II kat 8TV...jenuh la dok tup tap tup tap tukor channel TV...x tau nak tengok hat mana..

lalalalala...mood happy jer kalo ngah tengok Adamaya :)

8 comments:

misscrab83 said...

huh..wan mmg dh jatuh chenta dgn lisa.siap konon nk jadi farid kamil lagi!heh!!!

yusuf mujahidin ™ said...

lisa...weee~

Cik Faridah Huda said...

cik ketam ~ bahaya !!!!!! anda bakal tergugat dan akan sentiasa dibandingkan ngan cik lisa..kekeke

usop ~ hah! org taw..suka la tuh! dia kan peminat fanatik Lisa Surihani...

Anonymous said...

aku tangen sbb tak bleh bukak tb3 online..nk tgk crta ni..byk episod missedd..

cerita-cerita kawen paksa cmni mesti besh kan, ala-ala ombak rindu lama-lama mesti jatuh hati..klise tapi tetap nak tgk..huhu..mula la nak berangan dikawenkan secara paksa dgn lelaki hensen dan kaya dan romantik..cissbann..

N

Anonymous said...

akibat teruja maka ada typo hensen=hensem

N

Cik Faridah Huda said...

x dak Tibi ka?
aku pun pyh nak mengikuti via online..la nie x sempat...

aku kbtln ngah baca novel 2 X 5...jln crita mmg lebih kurang ja...tp hat novel tuh ntah bila la leh abes bace..Budaya Membaca itu wujud..tp x konsisten..hehehe

Anonymous said...

lagi best tgk online..leh skip iklan..hehe..

membaca jambatan ilmu, sekian

N

Anonymous said...

jatuh chenta ngan adam pon besss....hehhe

nampaknya niat membaca jambatan ilmu aku neh terbantut jugak la ari nie...kejap lg nak kuar pulak dah...

-mek gebus-

 
LiFe Is UnPrEdiCtaBle Blogger Template by Ipietoon Blogger Template