Wednesday, April 28, 2010

Teacher..The Task Done and Accomplish......

Teacher Azua...I jawab tag u skang....hahahahha....ngantok lah weiiii....di tambah kesejukan yang melampau tahap dewa...ishhhhh...dah tak tawu cammana nak control..memang berfungsi sungguh stokin seteroberi yang beli kat kameron tempoh hari...tu pun rase nak pakai stokin 2 lapis...sepatutnya kena beli stongan jugak...dan harus jugak ke I bawa benda alah lilit-lilit kat leher macam org pegi oversea tuh sama mai opis neh...maf-le ke ape ntah namanya...tu pun rujuk seniah sebab tak tau benda tuh panggey apa..lagi haru kalo i rase nak beli snow cap sama...hahahha...cuba bayangkan i berkerubung macam tuh..just nampak muka ja....sat sat sat...di mana saya neh????? di kutub utara kah??? atau di Europe ?? hakikatnya berlongitud dan latitud PUCHONG MALAYSIA ja...nak abes dah sebotol losyen I..terpaksa dioleskan pada tangan tuk elakkan kulit kering setiap hari...bla..bla..bla....dan Mek terus membebel....membebel...dan membebel lagiiiiiiii.....

okey lah..back to de tag....innnn...ooouuttt...mula skang!


1. Adakah anda rasa anda HOT???
  • Skang I'm cold.....really really cold....huhuhuhuhu....tapi kalo tengah x sedar diri depan cermin tuh and tengah dok bergaya ngan pelbagai jenis sunglasses sambel buat gaya rambut yang bukan-bukan tuh...buat muncung-muncung mulut sket...den I'm feel HOOOOOOOOOOTTTTTTTT lah kononnya...hahhaha
2. Upload wallpaper pc/laptop yg anda guna sekarang?

3. Cerita pasal gambar ini?
  • Hahahaha....I memang lah tak berjiwa seni sangat....tengok lah tuh...juz guna wallpaper hat sedia ada dalam pc nie je dan mungkin sudah berkurun lamanya.....pc sendiri sendiri leh la nak letak gambor yang bukan-bukan...nie pc opis....letak wallpaper yang selamat utk public view sudahhhhhhh...tapi okeh la kan...i pencinta ketenangan dan kedamaian...pilih Beach! ahaks
4. Kali terakhir makan pizza?
  • Last 2 weeks...during farewell party for Alex..makan Domino's Pizza...rugi tak dan makan banyak...ha la..kita nie orang pompuan...sambel makan tuh nak bersembang lagi..yang orang laki pantas gile menghabiskan pizza-pizza yang ade....pengajaran...jgn bercakap ketika anda makan dengan rakan-rakan opis yang kebanyakannya adelah berjanggut!!!!!
5. Lagu terakhir anda dengar?
  • tengah dengar neh..........Do You Remember by Jay Sean...hik..hik...i mmg minat beliau! love the beat and arrangement..oso his voice....
6. Apa anda buat selain menyelesaikan tag ini?
  • I tengah merehatkan diri sebentar dari membuat kejer....kejer I hari ini adelah membuat geocoding untuk Point-Of-Interest for North Region...masih terkedek-kedek di bahagian Pulau Pinang Pulau Mutiara....biasalah...always kena updating peta...maklumlah...we oll kan bersaing sesama sendiri...people will look at portable navigation device with high quality digital maps and latest map database....tinjau-tinjau fesbuk jugak!kekekkeke...post beberapa video yang best...
7. Selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?

nie ikut azua la..malas pulak nak fikir format yang len....

  • Family panggil - huda, kak chik da........
  • Anak-anak buah walaupun tiada yang sah dari drh dgg sendiri panggil - Mak Uda
  • Kawan-kawan zaman kanak2 panggil - HUDA @ Uda
  • Kawan-kawan SERATAS & Matrik panggil - Macrieda, MekRid, Mek..........
  • Kawan-kawan UTM panggil - HUDE, Chombie, Mummy....
  • Kawan-kawan lain yang dikenali secara sengaja atau tidak panggil - Mek bila dah lama kenal sket...hehehhee
  • China-china opes panggel - of koz la FARIDAH..ade ari tuh sape ntah cuba panggey I Mek...terus rasa nak gelak....
  • and of course my love called me - Baby (",)...wahahahah...rase geli sket..tapi sukeeeeeeeee...poyo la Mek..tapi jauh lam sudut ati nehhhhh...biarlah ini yg terakhir..FULLSTOP!

8. Tag lagi 5 orang.
9. Siapakah orang no 1 pada anda?
  • My loyal listener...very very loyal..memang pendengar yang sangat setia dan tidak pernah jemu tuk mendengar...selalunya sesi pillow talk memang sering bersiaran langsung dengan beliau....antara orang kuat tulang kaki tangan dan sebagainya....tenkiu frend! Seniahhhhhhhh....aku taw ang dah muak nak dengar...mungkin taik telinga ang pun dah tak sanggup menerima lagi..tapi nak buat macammana...memang ang la insan yang aku tuju dulu kalo ade BATU lam hati.........
10. Katakan sesuatu kepada orang no 5?
Iennnnn....x puas jumpa ang ari tu...so...paham-paham je la maksud aku bila aku dah kater X PUAS! hehehehee
11. No 3 ada hubungan dengan sape?
  • Ahmad Jan! tengah meniti hari-hari bahagia menuju ke puncak kejayaan nampaknya....pas nie kiter tuju Parit Haji Amin pekena nasi minyak la....ho yeh..ho yeh.....
12. Bagaimana pulak dengan no 2?
  • With someone yang Mek tak kenal coz abg yo tak reveal pun...tapi...bila dapat tawu abg yo dah bertunang ngan someone...im happy for him..at least..he let me know....maklumlah....kisah-kisah lampau kami neh penuh pancaroba sungguhhh.....berbuihhh mulut-mulut dok bagi nasihat sesama sendiri....kitaorang neh macam sama sket...ho la...heppi sokmo sampai kadang2 bila ngah sedih...orang sampai tak reti beza yang kita ngah sedih...Gudluck Abg Yo...jangan lupa hantaq kad noooo!!!
13. Kata-kata cinta untuk orang no 4?
  • Cinta umpama makan sambal belacan...makin pedasssss...makin sedap rasanyaaaaaa.........ini versi mengarut!!!!hehhehe
  • Versi overdose jiwang........Cintailah seseorang itu dengan apa yang dia ada bukannya dengan apa yang dia miliki...Kerana apa yang dia ada, akan kekal selamanya...tetapi apa yang dimiliki, akan hilang tanpa kita sedar....Cintailah dia dengan segala kekurangan..dan lengkapkan kekurangan itu dengan kelebihan diri sendiri :).......amacam emy ju..bleh dak terima madah cinta aku neh..hehehehhehe
14. Berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang tag anda?
  • Nora Azua...hohoho..tak ingat binti apa..maap...bukan tak ingat..tapi tak yakin..Mat Nuri ke? pandai2 I je kan...malas nak search buat masa skang..kekeke
  • Teacher yang best barangkali untuk anak murid beliau!!!! sure dapat banyak hadiah time sambutan Hari Guru every year...
  • Seorang rakan di zaman sekolah menengah....Rumah Enggang and set BI yang sama...ye kan..hehhee
  • Kini sangat menggilai kamera DSLR...yeah...hobby anak muda masa kini....photo addicted!!!!
  • Orang Ipoh...moh ler bawak daku p Lost World Of Tambun tuhhhhhhhhhh.....

2 comments:

diri ini.... said...

perlu ke aku letak ayat2 cinta tu kat status fb?? kang ade yg kate aku koya sgt plak.. tag ni nanti aku buat.. amek mud jap..

faridah said...

wpun ayat tuh nampak cam aku plagiat jer..tp aku perah otak taw...cipta sendiri hasil gabungan yg mana aku ingat..keh3x

 
LiFe Is UnPrEdiCtaBle Blogger Template by Ipietoon Blogger Template