Tuesday, May 19, 2009

Lawatan Sambel Belajar....

Ait...Assalamualaikum semua!!!!oopss...macam nak buat announcement je....huhhuhu...
mungkin ya jugak...

U oooolllllll......may be dah ade dapat jemputan kawen dari NuHu @ Nurul Huda Muhd Nor...
pa pe pun...review dulu dis mesej......

Assalamualaikum WBT..
Kepada semua kawan,
saya ingin menjemput kawan2 semua
ke majlis perkahwinan saya dan Hafizd

pd hari Khamis bersamaan 4 June 2009 di alamat :
Kampung Padang,
Mukim Gajah Mati,
06400 Pokok Sena,
Kedah Darul Aman.

Serta majlis di rumah suami pada hari Sabtu bersamaan 6 June 2009 di alamat :
No 47,Taman Tabung Haji,
Mukim Bukit Tinggi,
06200 Kepala Batas,
Kedah Darul Aman.
Semoga kehadiran kawan-kawan semua menyerikan lagi majlis saya nanti.Amin..TQ.

Kenduri Nuhu pade ari kamis....and rate-ratenye kiter di sini adalah golongan syarikat swasta yang amat saket tuk amek cuti walaupun sehari.....memahami masalah-masalah yang diluahkan via YM.....Mek mencadangkan kepada yang nak pegi....kite pegi kenduri rumah sebelah bakal husband Nuhu...on 6hb..cantek ar tuh...ari Sabtu.....den aktiviti susulan adelah...melawat Hasnor and Baby beliau...mungkin juga laki beliau yang dulunya juga teman sepermainan kiter...heheheheh.....den....jika berkesempatan...bleh lajak lagi ke Padang Besar or Kuala Perlis......pekena laksa kaw punya kat sana....kalau sempat la...ihik....ihik.....

Syed...ang pun dah balik time neh...sila join...aku mmg nak paksa ang..tp kalo ang penat..x pe la...
Apem jugak akan pulang dari Sarawak....mungkin akan angkut dier sekali....
Achik..even ang jauh..tp kalo free and rase nak pegi.....kasi gegar aku punye page yeee...
Natasha....bleh ajak pak cik Leman jd drebar lagik!!!!!
Kak Wan...sila ajak Apoie....Mek I..n etc....serbu kedah jika free on that week....
Azua dan geng Cikgu-cikgi......jeles ngan korang sbb sng cuti n senang nak berjalan...jemput jugak weh...
Samsinar Kay...freekan diri anda dan sila turun....roger Paren!!!!!die tu kuat makan kenduri...
Mastura...ang dah di Penang...dekat dah ngan Kedah...lagi senang nak p....
Zati and Izza....bila lagi nak merayap ke Kedah lagi....sila penuhi undangan jika berkesempatan..
Golongan kaum bapak...Azri, Naeim, Mat Wadi, Yamin, Pajan, Mat Alip, Paiez, pengkritik bebas Azizul 'Cheweng'...jom meriahkan suasana....
dan semua budak SERATAS yang mengenali beliau......anda dijemput hadir!!!!!

Mane gang-gang ahli skuad makan kenduri yang lain.....Emon, Nour, Che La, Oolard and etc....
Setakat ini...ahli yang bersekutu ngan aku...adelah...Sanah, Anand, and Zah...Apem akan diambik!!!
Any pandangan n cadangan....sila tinggalkan di kotak khas...hehehehehe...

p/s : Suffian Ramli pun ngah dok mengcollect alamat2 u oll dr aku..tunggu sahaje kad beliau okay!!!...

My Kenduri List dis coming school break.....

  • Farizan Yusoff & Hafiz 'Bapak', 30 Mei 2009, Shah Alam (Seratasian)
  • Fatimah Ahmad, 31 Mei 2009, Kodiang, Kedah (Seratasian)
  • Nurul Huda Mohd Nor, 4 June 2009, Pokok Sena (Seratasian)
  • Haslinda Hassan Chan, 5 June 2009, Machang, Kelantan (UTM Skudai)
  • Hafiz Ayed, 6 June 2009, Parit Buntar, Perak (KMPP)
  • Norhidayah Ismail, 6 June 2009, Melaka (KMPP)
  • Nurul & Asrul, 6 June 2009, Bukit Jelutong, Shah Alam (UTM Skudai)
  • Suffian Ramli, 13 June 2009, Gerik,Perak (Seratasian)
  • Nor Hafiza Mohd Nor, 27 June 2009, Pasir Gudang,Johor (UTM Skudai)
Masakkkkkk akuuuuu!!!!




42 comments:

.::haS::. said...

ang plan lah leklok segala perjalanan...insyaAllah aku on je kalo dah plan awal2

d'sandalwood said...

mek jd bridesmaid ka? dah brp dresses dah? smpi yg ke27 leh kawen dah pas tu ;p

idea bernas ni, part mkn kat kola perlis tu yg besh..ngeee kecur enzimku..

aku inshaAllah on je jika keadaan mengizinkan (cliche dak ayat?)

Cik Faridah Huda said...

Has..jom plan skali..hahahah...nak naik keta sapa....nak tidoq kat mana...hahaha...nak bawak baju brapa lai.....

Bila BML ang tuh nak berjalan jauh...dok asek balik Sabak je....hahaha????

Cik Faridah Huda said...

d'sandalwood......
owhhh...aku amat benci ngan ayat mu yang terakhir itueee....x kireeee.....ang kena p jugak...co-pilot kepada drebar...and ketuat ke umah Sennnooorrrrrr.....x kiree.....kalau ade halangan dr abg Misai...aku nak jugak paksa ang!! ang dah la sukar tok beronggeng....asek dok hapal ayat sains je......

d'sandalwood said...

hahaha..mek akanku usahakan oke..aku pon mmg bercita2 nak melawat senor n baby..

kalo aku xmuncol di alam maya, text tru mobile oke..aku xtukaq nombod dah,satgi xdpt kad kawen..hi3..

Cik Faridah Huda said...

wokeh dear...aku kena buang nombod ang hat lama....sat g konpius..patutla aku antar msg jemputan kenduri Timah...ang bodo jer....huhuhuhu

SYED NAHAR said...

aku dengan dukacita memaklumkan yg aku tidak hadir ke kenduri nuhu. 2hb aku masih di delhi kerana bertolak terbang 11 malam. 6 haribulan aku masih di lumut atas alasan untuk my family day out. seriously tak dapek la. kenuri supian tu kalau aku ada kesempatan. belum catit dalam kalendar. haha..

.::haS::. said...

tang baju berapa halai tu amat penting ye...satgi baju tetumpah kari kat kenduri,alamat kene beli baju baru lak..hakhak..

blm?ok je..

Cik Faridah Huda said...

x pe la Nahar...ang kes sensetip...aku paham situasi mu..semua org pakat nk p jumpak ang..nak ngendeng2 sket2 kot boleh terima cenderamata...hik..hik...hik...
tapi jangan lupa jot down appointment ngan i ye...lupa kalu...aku sula ang!!!!

Cik Faridah Huda said...

hahahhaha..
kang semerbak bau kari.....
kalau bau kari x pe lagi...
kalo semerbak bau lembu...aku tinggai hang kat kepala batas!!!

natasha said...

mek nak join gak..tapi aku xde transpot mau gi..oficial drebarku mbawa diri bulan jun nnt..sapa nk bwk aku..huhu

Cik Faridah Huda said...

small matter Cik Natasha.....
aku nak tunggu bilangan ahli skuad kenduri yg konpom keizinan untuk pergi....then...baru ketemui jwpn brapa bijik kete nak guna...ahakss!!!
kiter masih ade more than 2 weeks...masih terlalu awal tok mmbuat jangkaan...dirimu akn ku bolos jua kat mane2..

SYED NAHAR said...

make sure sume lepas pi kenuri buhu jgn lupa "an evening tea of splendour with nahar" akan diadakan di lokasi yg akan norihan atau mek tentukan. nahar buat cabutan bertuah. haha..

aku nak pi sangat2. nak tgk nuhu kuruih mcm mana..nak menikah mesti diet.

Cik Faridah Huda said...

sure...i will make it...entry khas nanti....hahahaha...aku kan suke merancang event...serahkan kepadaku...janji dpt sambutan...

d'sandalwood said...

i'll bring the POT n u guys bring the LUCK oke..;p

Cik Faridah Huda said...

Pot ape yang ang nak bawak..jangan TIN BESKUT udah lerrr....p~

d'sandalwood said...

POTlandlord kwn hasanah :O

Cik Faridah Huda said...

marah kawan si Sanah....hahahahha...
sapa lagi nak p nie weh.....sila lah bagi feedback...kontek la diriku scpt mungkin....

d'sandalwood said...

ampun kwn hasanah..hanya gurauan mesra drpd kami..

::DNaZ:: said...

Aku xdpt pi la mek..aku bru balik dr dungun nie.Ada karnival sukan. Sebelum tu dah berabis pitis balik kedah. Kazen aku kwen. 6-9 jun nie aku akan ke obersi. Ke mana?Suprise!hehe. Pendek kata, aku xckp duuuuuiiiiiiiiiiitttttttttt!(*pendek ker?)

SYED NAHAR said...

date apa yg seswai utk "an evening tea of splendour with nahar"??

akan nak bawak beberapa hadiah untuk :

1) pemenang shwal lal' quila (masih mencari pemenang, sesiapa saja masih berpeluang)
2) gift utk cabutan bertuah. (rahsiah sebab tak banyak; tak semua org dapat sebab bergantung luck)
3) kalau kedai tu murah, and hadirin dia 5 org, aku blanja tea je lah. kalau lebih tak mampu...hahaha..
4) cadangkan setiap hadirin bawak "hadiah seikhlas hati" persis permainan "secret admire". so, sapa nak hadir sila sediakan hadiah kalau tau anda diminta menonton dari kejauhan (zalim nye..kan pe, even pokai beli pen reynolds kat ko-op dari kak akma baru 60sen)
5) setiap peserta diwajibkan pakai vouge sebab nak buat sesi "poyo-graphy candid"..haha..lelaki saja yg boleh pakai selekeh.

.::haS::. said...

la hai..rupenye cerita pasal evening tea telah berlangsung lebih awal..aku baru tau..kahkah..betapa menunjukkan aku ketinggalan zaman...maklumlah..2-3 menjak ni asyik gundah gulana je..tu yang x berapa nak aktif berblog..cewahhh...haha..

aku nak jadi laki lah KALAU join evening tea tu...sebab leh pakai selekeh2...x mo pakai vogue2..kahkah..bleh x nahar?

Cik Faridah Huda said...

to dnazzz:

ooo...patut blogmu sepi....ade karnival rupenye...aku ingatkan cik dnaz pegi mana lah yee....

obersi????? Bandungkah??? seperti yg dirimu rancang las year....huwaa....even ang ckp ang x der duet...aku ttp jeles kerna dirimu akan ke obersi....

x pe...ang kim salam je achiks..hehehe!!

Cik Faridah Huda said...

Syed...

perlukah aku bertindak balas terhadap N3 "an evening tea of splendour with nahar"???? sat gi ang kata aku nak tiru ang pulokk....hahahahhaha...mmg maju ang neh...aku bace komen br terlintas nk bt N3 khas...skali buke page ang...dah ade dah..keciwa aku....

cadangan ang agak menarik....p~
lama dah tidak berbuat sedemikian....kite perlu berdiskusi di persada YM...mane SU aku nieh si norehan??????heheheh


Vogue de Vass...itu pasti....
kite letak tema warna ok gak tuh syed...hehehhehe...biar semua nampak glamorous dari jauh...

Cik Faridah Huda said...

Has...
dirimu penuh persoalan....
gusar aku ingin menganggumu...
sebab itu sengaja dibiarkan spy ande membacanye sendiri.....

weh...ang nak jadi Hassan ke????
x kire...ande kena vogue juga di hari pertemuan....

Cik Faridah Huda said...

weh....pasal kenduri Nuhu....
kalo lebih dari 5 orang dari KL neh...kite akan naik 2 biji kete...
kalo x lebih...may be 1 kete je...of cos kete aku.....

stakat nie..yg konpom nak pi...
Aku, Sanah, Zah, Anand, Tasha, Mas and Apem....

Apem kata...dia akan konvoi ngan kiter..means Jaa akan ikut sama...
Mas..ang kat Penang kan??? dirimu akan kuboloskan ke kereta Jaa barangkali....

d'sandalwood said...

aku bawak teh lipton siap2 takot tetinggai hadiah..haha..

MiSsZiLa said...

nt kakwan roger ngn apoie n mek ai.tpi klu x silap kakwan dpt jemputan 7hb mber kita tunang.sape?jeng...jeng...tgk nt camne k.

d'sandalwood said...

kakwan sila jd reporter kalo ke majlis 7hb itu..nak tgk gmbq beliau bsama tunangan..:O

Cik Faridah Huda said...

sapa dia?????????
benda baik sila uar-uar kan........

d'sandalwood said...

jeng jeng jeng bg mek saspens sket

Cik Faridah Huda said...

sure la....
teman terdekat ker taman terjauh..
miss sandalwood taw ka...?

d'sandalwood said...

tawla,aku kan team terjah melodi..;p saja nak buat mek tak lena tidoq mlm ni..

teman terdekat..si apa? :o

Cik Faridah Huda said...

benci sungguh aku..hahahha
saja nak buat aku panas 'dada'...

bila masa p nuntut ilmu ngan Nas Ahmad???

d'sandalwood said...

menuntut melalui telepati ja

boh termometer kaih check suhu ;p

::DNaZ:: said...

Weh, sapa yang bakal bertunang tu?ang ker anand?hehe.aku mmg xda duit mek..pi sana nti aku bawak tempurung nyok siap2..baju2 koyak2 suma aku bawak..wat persediaan minta sedekah..sob3x...sian x kat aku?

Cik Faridah Huda said...

Anand ~ ye lah tu.....mek merajok!!hahaha

Acik ~ sampai tahap tue skali?????
lakonan semate tuh aciks...
aku taw duet ang
berkepuk..hehehe (^;^)

cik mastura othman said...

boloskan lah aku kat mn pun... asalkan aku di terima masuk dalam perjlnan nan indah korang tu...

bab evening tea tu mmg aku tak layak sebab buat masa ni aku pengganggur terhormat... uwaaa...

wehhh sapa nak bertunang?

Cik Faridah Huda said...

See u soon Cik MasTurrr...
sila tunggu di Penang....

nampaknye..aku dah perlu create N3 Splendour tu....

sape bertunang??aku sndr pun tak taw mas....

Cik Faridah Huda said...

Weh Raihannaz....
ang nak join kami ke...
ang nek ngan abg misai????
lupa plak aku nk tya....yo aa aa je aku boh ang ngan kami...rupe2nye abg misai nak itut!!!!!

d'sandalwood said...

nnt aku gtaw cmna..off record ya ;p

Cik Faridah Huda said...

begitu hebat instinct aku....hahahahaha

 
LiFe Is UnPrEdiCtaBle Blogger Template by Ipietoon Blogger Template