Friday, May 29, 2009

Perbualan Sejenak....

Dis N3 is credit to all my UTM buddies yang ingin melihat wajah terkini Cikgu Yudia....
Berikut adalah petikan terkini perbualan sejenak yang telah berlangsung di petang hari Jumaat....

you_dia carmylla: wes dapat apa weit?

you_dia carmylla: \anak kembar ke?

huda: giler pya besaq tulisan

huda: tak hengaaatttttttt

you_dia carmylla: hehehe..

you_dia carmylla: ala..tu pn nk marah aku..

huda: hahhaha

huda: weh

huda: kate send pics....

huda: x de pun

you_dia carmylla: xder ker?

you_dia carmylla: sat2..

you_dia carmylla: aku snd lg..

you_dia carmylla: 5 minit

huda: x de

huda: heeh

huda: nie yg aku dok tggu neh

you_dia carmylla: hehe..

you_dia carmylla: lama tul nk atach..

you_dia carmylla: jap aku share pic jer..

you_dia carmylla: sat..

you_dia carmylla: ada lagi..

you_dia carmylla: tp besa la..

you_dia carmylla: bersepah2 kat kawan aku..

huda: wei..kenapa dia tulih..gambar ahmadfuad...

huda: hhahahah....

you_dia carmylla: hehe..

you_dia carmylla: bdk klas aku yg amik..

huda: nyampah sungguh tgk gmbr hat 1st tuh....

huda: hahahha

you_dia carmylla: ala2 kira cam photografer klas..

huda: pic yg second....

huda: n dua yg last...

huda: x clear...

huda: ang x mau gambaq aku ka...hahahahah

huda: takkan x rindu kot....

you_dia carmylla: pos la yg ang pakai korset..

you_dia carmylla: kalo yg takat2 pakai selendang tu aku xmau..

you_dia carmylla: hehehe

huda: eleh..demand plak

huda: pasai pe ang x mau???

huda: cuba cakap kat aku.....

you_dia carmylla: pasai aku dh tgk muka ang yg panjang tu skang nih..

you_dia carmylla: okla..

you_dia carmylla: cuba try test bagi..

you_dia carmylla: aku pn nk tgk gak kejelitaan ang..

huda: dah la...

huda: tetiba aku rase malu nak bg ang tgk kejelitaan aku.....

you_dia carmylla: hehe..

you_dia carmylla: bak mai satu..

you_dia carmylla: aku nk tgk posing ang..

you_dia carmylla: ader x menyenget cam aku..

huda: tue aku selit skali gmbr kawan2 ang yang ang rindui...

you_dia carmylla: heheh...

you_dia carmylla: cuma satu je kesimpulan aku...

you_dia carmylla: teknik make up ang makin excellent..

you_dia carmylla: hehehe

huda: pe dia.....hipotesis x dak ka?

you_dia carmylla: awat cm 88&&$$$ ang _____?

you_dia carmylla: pakai korset ka itu?

huda: hooo laaaa

huda: gambar 2 yg first tuh...aku mmg x bt dah keje memanjangkan gmbr mcm dulu2....

huda: wpun x nmpk kurus...tp aku ttp puas ht...

you_dia carmylla: ang jaga2 sket bawa $$&&***..

you_dia carmylla: jgn berlanggar ngan org...

huda: dak...

huda: aku ttp x leh lawan Kak Ekin....

huda: heheheh

you_dia carmylla: ang mmg pakai2 jenis selendang ka skang nih?

huda: awat..nmpk sangat ka???

you_dia carmylla: hehe..

huda: ya.....

you_dia carmylla: aku taula perbezaan dia..

huda: kdg2 je pki tdg 3 segi...

you_dia carmylla: sb aku penah nampak yg real..

you_dia carmylla: hahahahhahaha

huda: sure ang kata..mek nie mmbazir...

huda: p tauk mana la tdg2 hat dulu

huda: hahahahhaha

you_dia carmylla: dak mek..

huda: ang telah mencabuli aku

you_dia carmylla: kte sebagai pompuan ni kena mencantikkan diri..

you_dia carmylla: sbb itu yg memuaskn ati kita..

huda: absolutely....

you_dia carmylla: aku tp dh ubah sket la..

you_dia carmylla: aku duk nak beli jer baju2 cam kaler itam yg aku beli masa kawin eja tuh..

you_dia carmylla: nk pkai jubah kain..

you_dia carmylla: almaklumlah guru..

you_dia carmylla: baju kurung pahang..

you_dia carmylla: aku dh tempah 4 pasang..

you_dia carmylla: gila x aku skang...

you_dia carmylla: mek..

huda: great

huda: aku suka bila ang suke melawa....

huda: hahahah

huda: dulu nk beli selai pun payah

you_dia carmylla: aku tgh mensaunakan diri aku nih..

you_dia carmylla: penuh lencun baju aku..

huda: haa...

huda: sambel sauna pun leh on9 kerr...

you_dia carmylla: hehe..

you_dia carmylla: aku kat bilik la...

you_dia carmylla: xbuka kipas pn...

you_dia carmylla: berpeluh2...

you_dia carmylla: dahla mmg panas..hampir sejam aku berkelakuan cmni..

you_dia carmylla: mek..

you_dia carmylla: aku ader sebuah lagu ttg ang..

you_dia carmylla: mek..

you_dia carmylla: engkaula cahaya...

huda: pe dia pulak dah

huda: hahhaahha

you_dia carmylla: yg menyinari...

huda: nyanyi eloks2...

you_dia carmylla: mek..

huda: wey..esok aku tinggai sorag....

huda: pas p mkn kndr kawan aku..sure aku buntu di rumah

huda: x dak laptop....

you_dia carmylla: weit..

you_dia carmylla: ok la..

you_dia carmylla: aku nk kena mandi la..

you_dia carmylla: kang tumbuh kurap lak...

you_dia carmylla: dh berpeluh sungguh2 nih

you_dia carmylla: tp aku xleh nk belanja ang makan la..

you_dia carmylla: elaun aku x dapat lg nk pi shoping2 pn..

you_dia carmylla: oo...

you_dia carmylla: belila satu..

you_dia carmylla: kn senior engineer...

huda: saja suka dok bagi alasan...

you_dia carmylla: mek..

huda: aku ajak mai sini pun ang tak mau

you_dia carmylla: aku nk pi mandi nih..

huda: eleh..kalau mai sini..

you_dia carmylla: xtahan nih..

huda: sure aku yang bagi makan ang...

huda: aku beli la kat kedai runcit kegemaran ang dulu2

you_dia carmylla: cm berkilo dh ayaq kuar dr badan aku..

huda: ha...ye laaaa........

you_dia carmylla: kang kte sembang lg yek...

huda: peliks sungguh hang nie....

huda: buatkan pundi kencing aku bergetar

huda: setengah jam saja lagi

you_dia carmylla: xtahan nih...

huda: kalo ang mandi lama2..siap ang

huda: ha...la.....

you_dia carmylla: aku igt nk main tali skipping la petang nih..

you_dia carmylla: tp my father ader..

huda: tarian poco-poco???

huda: x buat ke....

huda: kami la suka dengar lagu Berdiri Bulu Romaku...

you_dia carmylla: malu plak nk tunjuk $$$777**8### aku berg____g2..

huda: pastu buat tarian sendiri..

huda: hinggut ehem-ehem...

you_dia carmylla: bkn la..

you_dia carmylla: lompat tali...

huda: ko jgn ckp sensored bleh x....

you_dia carmylla: angpa nih...

huda: aku rase nak publish perbualan kiter di belog...

you_dia carmylla: ko yg ckp sensored..

huda: dengan mensensoredkan beberapa pkataan sensored...

you_dia carmylla: aku nih bkn takat berpeluh nih...

you_dia carmylla: kalo dikira2..

huda: ppppiiiiii laaaaa...mannndiiii

huda: berbaauuuuuuuuuu sampai ke sini...........

you_dia carmylla: aku pn bleh kluarkan formula diet aku sendiri...

huda: ngoh..ngoh..ngoh......

you_dia carmylla: "saun di bilikku yg panas"

you_dia carmylla: "sauna di bilikku yg panas"

huda: saun???gelak guling2......

you_dia carmylla: tu tajuk buku aku yg ke empat..

you_dia carmylla: nk mandi la weit...

huda: okeh la

you_dia carmylla: bkn takat muka jer berpeluh nih..

huda: penat taw aku tggu hasil karya ang yg x pnah sudah

you_dia carmylla: semua tempat..

you_dia carmylla: smada sulit atau x sulit..

huda: jangan sensored....................

you_dia carmylla: hehehe...

you_dia carmylla: yela..

you_dia carmylla: aku gurau je la..

huda: hahahahhaaaa

huda: angkan penghibur setia aku

you_dia carmylla: k..

you_dia carmylla: take care..

you_dia carmylla: u r my princess..

you_dia carmylla: hahaha

huda: take care...jangan bersedih..........








4 comments:

K-ekin said...

wajah yud stil mcm dl, tp mcm dh kurus skit..(agaknye)
Rindu pd beliau sgt2
ntah bila leh jmpe...

Emmm, Miss u
teacher Yud...

HelEnA_iEz0 said...

hohoho..mak!!
i miss u

Cik Faridah Huda said...

I Lap U...U Lap Me.....

Yudia si Jebat Derhaka.....
Tulah Raja nanti....

Cik Faridah Huda said...

Beliau yang tidak mahu ke sini...
apalah daya hamba....

 
LiFe Is UnPrEdiCtaBle Blogger Template by Ipietoon Blogger Template