Friday, May 22, 2009

Tindak Balas Redoks Terhadap Kiriman Pos


Kepada kekandaku Syed....(uwekkk..uweekkkk...muntah darah aku!!!!)

Umpama pungguk rindukan bulan....begitulah juga perasaan adinda terhadap kekanda....
Kita jauh dipisahkan oleh Lautan Hindi....sekadar salam adinda kirimkan melalui hembusan angin yang sering menyapa lembut pipi adinda yang gebu lagik puteh ini walaupun terdapat juga sedikit noda jerawat....ini mungkin juga disebabkan penyakit keturunan keluarga kekanda iaitu RESDUNG yang sekian lama...mula menyebarkan tunasnye ke atas diri adinda..kecewa sungguh...hahahahah!!!! Resdung dan diri kekanda sememangnye begitu rapat....umpama buran dan umang-umang....juga pepatah kata lain...seperti anus dan mangkok tandas!!! tak pa lah kekanda..adinda harap....kekanda rela dengan pemberian AZIMAT ituh......

Hari dibilang...kalendar dibelek..menanti pulangnye kekanda dari perantauan...namun tidaklah adinda pasti samada kepulangan kanda kali ini untuk sekadar melepas rindu..ataupun pulang terus di sisi adinda dan madu-madu yang lain..jua kekasih gelap kekanda di Malaysia bumi bertuah ini....adinda amat jeles sekali bila melihat kekanda sering mengambil curi gambar gadis-gadis India persis bintang Hot Bollywood, Bipasha Basu...bukan kekanda tidak tahu...adinda juga pernah menyatakan impian adinda yang ingin menjadi seperti Preity Zinta...namun apakan daya....the day still not come until now....hik..hik..hikk(gelak tersedu!!)...nantilah kekanda...tatkala sare dililit di badan adinda...pasti kekanda kagum ngan natural beauty adinda...Aishwarya Rai tengok pun ....gigggilll llluuutttuuuttttt.....!!!!!

Saree adinda sudah naik pesawat.....bila pulak kekanda nak naik pesawat ?????????
akan adinda nanti penoh kesabaran..menanti tibanya abg posmen yang handsome (menurut kata kekanda la)...
sooooo...kepada pengorder-pengorder saree melalui adinda (diri penulis)...sila stand by sedikit uwang......x banyak ...sket sahaje...ini adalah kerane kekanda ku telah mengepos secara khas...beliau tidak dapat membawa balik bersama penerbangan beliau...bimbang jika flight terhempas akibat saree yang berat bertan-tan itue..maklumlah..saudagar saree...dan saree-saree u ollss naik India Airlines taw...bukan nek kapal tongkang.....sama-samalah kita nantikan ketibaan saree di muka opis....

Syed...Thanxs!!!! u're superb.....
to ladies and gosip-gosip gurls...make sure u olls dapat hadirkan diri ke "An evening tea of splendour with Nahar".....make sure u oll gorgeous on dat time....ader pot luck...MisS Raihannaz uruskan....tempat bakal diberitahu later on...nice!!!!



7 comments:

misscrab83 said...

dh smpi ker saree walaa ni? aku lupe nk gtaw nktmbh order lagi 2 lai.tak kesah la kaler ape..

Cik Faridah Huda said...

terlambat....harap maaf....punya lama aku dok promote...awat cik ketam x mau tambah....org tu dah pos dah pun kat aku dr India...

SYED NAHAR said...

yee...saya mmg ada bawak sari lebih. tapi bukan lagi jenis coimbatore. saree lebih itu akan dilelong dengan harga yg lebih tingi kerana saya membawa dia naik bersama2 malaysian airlines dengan approval mr regional manager of south asia. huh!! bayangkan satu kilo 20dollar, dalam rm59. kalau 15 kilo dah brapa???

hahaha..sesi lelongan telah bermula dengan sari jenis national saree!! harga akan didisplay kemudian. harap maklum.

SS.

Cik Faridah Huda said...

bida...bida...jangan tak bida!!!!!!
sela emel SS tuk pertanyaan sbrg soalan berkaitan sareee...hehehhe

MiSsZiLa said...

nt dh confirm tmpat n date mklumkn la yer,klu free leh join.

d'sandalwood said...

SS..gulps..

*tecekik tulang ikan sepat*

Cik Faridah Huda said...

bila nak sampai....
x muncul pun abg posmen yang hensem tuh...
jauh sangat ke India ngan Malaysia neh......

 
LiFe Is UnPrEdiCtaBle Blogger Template by Ipietoon Blogger Template