Tuesday, June 23, 2009

Hari Resdung Sedonia!

Dari tadi aku cuba carik mood tok hapdate belog...
tapi mood aku tu..x taw la p mane....x mai-mai pun...
las minit...saat jam digital comp aku mula berdetik ke angka 5.45...
baru terhegeh-hegeh rase nak apdate....
wats de very x bes time mood aku br nak datang...
hurmmm...x leh nak stay di opis.....
coz Senah nak mai amek saree kat umah......
Tiga dara pingitan...Kak Ekin, Kak Addy...and Kak Liza..also nak datang...
nak datang makan-makan...so i have to go rite on time....nak prepare tok our dinner tonite...


A gift from me....

Bila nak story pasai splendour time with Nahar neh....
Keempat-empat manusia join....nampak begitu skali ketara busy..
dan tidak dapat hapdate belog sesuka hati....
Kak Wan je la yang paling tangkas...siap mengedit gambor dah....
cuma beliau memang x suka menulis....hahahaha...layan jugak pics yang dier edit tu....

Datang opis ari Senin...uiiiii...teruja tengok blog list....
nampak blog Senah telah diupdate...rupa2nya....penipuan semata....
saje nak bagi aku teruja...bila klik....hampeh!!!!
strategi Senah menjadi...aku TERTIPU......




Me on that day.....Syed..sila jeles kat pipi gebuku..ahaks!!

Ternanti-nanti jugak hapdate dari pak cik Syed....
Beliaukan pembelog tegar...namun sejak bertugas di sini....
jelas sekali...beliau amat busy...dah x sama macam India dulu....
aku rindukan cerita Koleksi Kampung Padang dan jugak Remaja Seratas....
namun..sekadar menggigit jari je la skang nie.....
berkaitan ngan Hari Resdung Sedunia....beliau sekadar merakamkan penghargaan jerk...
where's the story.....?????????? hold on.....KIV....or what????

First of all, thanks to my 3 friends who were so lovely to, dressed well proper to attend our small gath, actually just to meet and have a threat. steamboat was a splendour moment spent, ideallized by macrieda, thanks mek!-Syed...

Ambek kesempatan nak nyatakan kekecewaan jugak...
sebelum aku menulis dgn riang di N3 akan dtg......
wehhhhhhhhh.......KECEWA tau ramai cancel last minute......
aku reserved by called tempat di restoren tu for around 10 people....
las2...hanya 4 duduk yang terisi......
mungkin dah takdir..kami berempat je yang diberikan ruang waktu tok berjumpa....
may be masing2 ade reason tersendiri....harap maklum sahajelah....

K la....bertemu lagi di next N3....
esok start buat karangan...hahahha...ari nie dah siap peta minda...
kok kalu rase malas....aku upload gambar je la cam Kak Wan.....

Special thanks to Syed Nahar Syed Abdullah, Nurul Hasanah Nordin and Wan Hazila Wan Hassim.......
Great moment we spend together even it's only take around 5 hours....

5 comments:

azri said...

mek,
i found that rainbow shawl with VF.
hihi

Cik Faridah Huda said...

yes....
i have dat account too...
hahhahaha....br upload td...
tp kurg aktip VF dah..sekadar ade..

MiSsZiLa said...

x sabaq menanti next entry...mek bercerita...hohoho

SYED NAHAR said...

hoho..aku bukan tk mau apdet tapi laptop aku masih belum boleh dibuka..busy la konon. nanti la kau buh gambar dlm pendrive bleh la aku ngapdet..haha..

Cik Faridah Huda said...

MissZila...next N3 dah release...p~

Syed : alasan semate....x sabaq ar nak tgk ang bawak Perdana V6...hehehe..smntra waktu je tuh...pas nie sila tangkap yg lebih berjiwa muda org tua...cam pak cik-pak cik la nek Perdana..

 
LiFe Is UnPrEdiCtaBle Blogger Template by Ipietoon Blogger Template