Wednesday, June 24, 2009

Starbucks Coffee...Splendour kat Cinie pulak!!!

Second port....kami menuju ke Starbucks Coffee...kat Summit USJ je...
yang jaraknye...sekangkang kera dari umah aku.....
dah kena halau and tokey steamboat dok buat jelingan manje...
terpaksa la bergerak!!!!
lebih afdal kalau aku blanja minum kopi cap 434 di umah ku sahaja...
namun..apa kata jiran2 yang lain...(ewwaahh...helloo who's care....saja aplikasikan ayat yg pnh senior aku sebut...senior yg plg aku meluat di UTM!!!)....
kalo dapat bentang saree depan TV bes jugak kan....
tu la...sapa soh ang berlainan jantina.....


Mek agak ceria di malam itu.....
diserikan lagi dengan sentuhan Tudung Ekin....
dirasakan bak Sang Pelangi menyerikan alam.......
seriyes...lupa sume kisah duka.....

Pics yang Kak Wan edit....
lighting restoren tuh memang memberikan kesan mendalam...
nampak dak bekas noda jerawattt I???
geram sungguh ngan keturunan jerawat neh....
p la cari port len nak melepak.....
balik-balik cari kulit aku yang mulus lembut neh....
tensen tawwwww.........

Syed....I like it....
U memang very de fashionista.....
PA pesyen I yang bagus...
and paham keinginan I......
thanx u muahh..muaahhha....
aim Vietnam Silk plak pas nie jika ang di antar ke Vietnam!!!


Senah dok jeling-jeling...
takut nak pegang sebab takut berkenan!
ala...ambek je la......

Saudagar saree ngah dok buat penerangan panjang lebar...
sambel mengajar teknik yang betol....
untuk mengterujakan pelanggan.....
patut la saree ang laku!!!!

Tasha, I choosed dis color for u dear.....
mavelles...and fabelos.....
ande kena percaya pade test I....
lagipun...ang cakap kat Syed...
soh ikut taste Mekrida kan??????
nanti anda lihat sendiri keindahannya.....
bila nak mai ambek saree n shawl ang ????










Mek dengan shawl La Taquilla...entah betoi entah idak aku eja...
malas nak cek!
one of Branded shawl.....
harga sebenar...Syed je yang tahu....

Baling undi....
so memorable....
lama dah buat benda cam gini....
teringat zaman skolah time main Secret Admirer...
tukaq2 hadiah....
tapi kurang umppphhh...sbb juz kami berempat.....!!!!


Sesi penyerahan dan penerimaan hadiah!!!
teringin nak dapat a bouque of flowers lagi.....
tapi.....hurmmmm....dah x dpt rite now...poor me!!



Weiiiii...x larat nak tulis la N3 nie....
layan gambaq je la noh......
kira leh la aku buat rumusan....hahahahahaha....
lepak kat sana pun sampai Summit tutup....
tapi tetap rasa x puas....
lain kali kalau jumpa....kena start ngan lunch hour kot...
jika x cukup lagi...kite kena mula ngan breakpas time...hahahhahaha

Syed sempat mengomen cara Senah berpesyen....
apatah lagi melihat aku memakai tudung bercorak pelangi....
antara benda yang tidak terlepas dari topik perbualan...
adelah bab pengaktifan sel Resdung!!!
penyakit kita yang kronik tuh Syed...
namun mujurlah...selepas melantak...tiada sebarang pengembungan berlaku di kawasan muka...
mahupun kegatalan hidung yang tanpa noktah!!!

Den...balik ke umah aku...
bersantai kat bawah pulak...sementara nak tunggu Che Nah turun...
uiiihhhh lama sungguh mak cik nie nak turun.....
otomatik syed jerit......"Che Nah oiii...tok sah la dok tempek bedak banyak2!!"
lawak la pertemuan kali ini....rase cam x mau bagi hampa balik je....
amboih Syed...datang aku ambek....balik Senah antar....
nanti pas nie..next ronggengan...sila angkut kami guna kete ang plaks!!!!
dah boleh berangan nak beli kereta pe.....
maklumlah......DUET banyakkkkkkk!!!

Enzim tekak aku x sabaq nak p Bangkok Wasabe...bila de next pertemuan?????hik..hikk...hik..
Thank you guys....all of u were superb on that day...
C u in next agenda.....gonna mish me???????p~

10 comments:

Anonymous said...

amboi mek..meletop2 tudung..mcm mak datin..beli kat mana?tp aku tak terkejut sgt sebab mcrieda mmg sering tampil vouge begitu..dari zaman universiti sampai la sekarang..zaman matriks je kureng ckit..haha..al maklumla..time tu minda tak terbuka luas lagi..apepun mek..u are georgeous..

SYED NAHAR said...

weh...pesal muka aku yg dicandid sume huduh n mcm menggambarkan aku gediks...geli plak ngan muka seniri. haha..

anyway mmg best..kui kui...

kita makan tanpa tomakninah n of kos very the dilisessss..!

SYED NAHAR said...

gambar aku tu mmg menggambarkan aku tengah tahan nak terkencing!

Cik Faridah Huda said...

siapakah dia Anonymous itu?????
gadis atau jejaka misteri...
mahupun bini atau laki orang.....hahaha

zaman matrik zaman tawaduk i.....
pakai tudung Wardina Saffiyah bidang 60....zaman tu zaman otak akademik...kluar outing nek bas Rangkaian Setia pun pakai baju kurung oooooooooo......

Cik Faridah Huda said...

Nahar...memang x terkencing ke???
muhung ah.....singgah kat kedai kasut dok buat relax jer...tak terkocoh-kocoh pun lari ke toilet cam aku...hak...hak..hak...

MiSsZiLa said...

dia kontrol macho tahan kencing sbb takut tlepas train...haha...sib baik dan naik train yg last tu,klu dak, balik jalan kaki la nampaknya...

Cik Faridah Huda said...

anonymous tu SIR ke weh...?

hahhaha...sian nahar...
ini menunjukkan nahar kena tangkap sebijik kete persendirian secepat yang mungkin....kiter kalo meronggeng mmg x igt dunia...susah jika solely depend on public transport neh!!

SYED NAHAR said...

seriously i needed to pee at that moment tapi still consider below critical motion but masa duk dalam tren, nak meletup my kurik kundi pundi kencing. haha... sampai umah terus berhajat. haha..

according to delhi's style, we can only pee by the roadside....do i?

Cik Faridah Huda said...

aku penah tgk macha slambe je lepaskan hajat diaorang kat pokok stensen minyak hentian Simpang Pulai....siap beratoq 3/4 orang....buang hajat secara marathon...aku yang tgh mengelamun di atas bus...terkezut ngan aksi itu...tapi mata terus melihat..hahahahahaha

diri ini.... said...

sonok nye ade tuka2 gift.. (tetibe jek)

 
LiFe Is UnPrEdiCtaBle Blogger Template by Ipietoon Blogger Template