Friday, December 17, 2010

Torraaaa Datang Lagiiiii.....

Owh...my picture on that banner...
banner yang disend ke banyak kampeni demi invitation bowling tournament kampeni2 GPS, Surverving, Mapping, Information System serta adik beradiknyer yang lain...
biar baling masuk longkang..tapi gayyyyyaaaa tetap ada...!!!!!
pasti jadi tumpuan lensa kamera jugak..hikhikhikhikhik....
nampaknya memang gambar I ngan gambar abang baju puteh tuh saje lah yang menjadi pilihan banner designer Geoinfo neh... :) :) :)

hahahahhaha...
first-first sekali, I nak ucap maaf banyak-banyak dekat team MapKing yang akan turun bertarung esok! Andaikata diri ini menjadi penyumbang utama kepada kekalahan kita akibat I nie memang sinonim dengagan gelaran Juara J.Lo untuk arena baling membaling ini...
ceh..belum apa-apa dah canang ayat 'kalah'..sungguh tak positive...
sekali menang esok, terus rase nak lompat secara riak....

tapi mengikut pengalaman lalu, team I neh lebih ghairah nak bercam-whore jerrr...
orang lain gigih atur skill cammane nak strike....
juruphoto kami gigih atur skill nak ambek gambaq jerr sampai masuk dalam lane tuh...
dan kami pun, harus lah gigih beraksi tuk berposing depan kamera ja!

Weh..gua tak tau apesal gua tidak ghairah ngan sebarang aktiviti bowling!!!
Mengapa dan kenapa???? terus menjadi persoalan dalam minda gua sehingga saat ini..
Gua memang tak ghairahhhhhhhhh...Gua lebih ghairah nak pegang mikropon jika diminta untuk membuat keputusan...herannnnnn! Tapi itu tidak bermakna gua tidak boleh membaling....cuma kemuncak syahwat time membaling itu, gua tidak rasai..berbeda dengan kenikmatan yang gua alami ketika melontarkan vokal lagu Kak Eton yang menjadi paberet gua setiap kali pegi Karok, Menadah Impian!

Boleh bilang berapa kali jer I pegi membaling!
Untuk pertarungan esok...malam nie I nak buat regangan tangan gaya kuak kupu-kupu ketika tidor...Semoga tiada aksi-aksi yang bakal memalukan diri sendiri berlaku di medan pertempuran esok...

Haippppppp...jumpa di sanaaaaaaaa ya...
Eh mana stokin I ????????
balik sat lagi baru kalut nak cari....

2 comments:

misscrab83 said...

wah glamer2.muke mu tayang kat banner...
sgt rugi aku tak dpt join besok.ade kerahan tenaga kt opis lgpun mmg mgu aku keje.wooooo...sob.sob

Cik Faridah Huda said...

x pe la...mu doakan aje la kejayaan aku esok...muahahahahaha

 
LiFe Is UnPrEdiCtaBle Blogger Template by Ipietoon Blogger Template