Wednesday, April 29, 2009

As I Promise You......CiToT!!!!

Tot...
aku x sempat nak edit ur wedding pics banyak2....
lagipun bila tengok hasilnye....
memang sah aku x kreatif langsung...hahahahaha!!!!!
internet di opis yang macam siput b*** berjalan neh...
siput b*** jalan lagi laju daa....memang membantut usaha aku nak edit pics...
bab-bab edit mmg aku lambat..tapi kalo menulis....cepat n laju je jari jemari aku menari...
juz decide nak upload sebahagian pics yang ang dah bagi aku tengok...
as my promise......here....special entry to u Tot.....

The happiest person on your Big Day...is your friends....believe me, Tot...
Even we are rarely meet each other....it doesn't mean i forget u....
Really had a great time with you on the past chapter of my life.....
Sharing our life together...laughing all the time..and when you lend me your shoulder to me crying on...was the greatest moment for us....how can i easily vanished all this kind of friends....???????
the answer is...Never...and Never.....

saje buat ayat sedey tok Tot...p~...nak bagi die sedey sket...
sebab jeles ngan kegembiraan beliau skang....hehheehhe...
x de la....just happy for u Tot..seriously!!!!



Juz sempat mengedit 4 keping gambar neh...
tu pun mengambil masa satu hari suntuk....
tapi hasilnye...langsung x leh dibanggakan.....
patutla wedding photographer charge mahal....
seksa nak mengedit kalo x kreatip cam aku neh!!!
tapi aku sangat suke pic dekat butik pengantin tuh....
the real pic is so impressed me.....

Tenang selepas diijabkabulkan......
Lan nampak lebih berisi compare to his zaman belajar ....
mungkin pas neh bertambah berisi....



Pelamin Angan Tot telah menjadi kenyataan di rumah beliau....


Nie pulak majlis di umah Lan......
sehari selepas kenduri di umah Tot......
kalo ikut plan umah pengantin....memang umah x jauh sangat..
kawasan yang sama..tetap di daerah Sik.....
lagipun...memang dis couple bersekolah di sekolah yang sama pun!!!!



Kehadiran Shiha dan Amy sememangnye dinanti...

The gurl in a blue kurung also akan naik pelamin dis coming Sunday....


Hanya Shiha, Amy dan Umai teman sematrik yang hadir...
Pasti kenangan tayar kete Shiha pecah sewaktu perjalanan ke SIK....
beliau x kan dapat lupakan.....


Facts about the bride......
  • teman ketika zaman matrik...ibarat buran dan umang-umang.....
  • gelak tawa tak hengat donia..sama la ngan puak2 yang lain.....
  • kuat teriak jugak!!
  • nama gelaran adalah CITOT...perlu ke aku rungkaikan dr mane dpt gelaran ini...???
  • time matrik...CITOT, aku dan beberapa org lagi..muke wanted MAMA Yati...
  • abes matrik..die dpt KUiTTHO, aku masuk UTM....semua ahli group..sorang pun x de yg dpt U yg sama...bubarlah group time matrik dulu....
  • selalu jugak merayap ke UTM dulu-dulu...jumpa Lan..jumpa aku...kadang-kadang die main terjah je dtg UTM.....sangat mengejutkan!!!!
  • agak mengenali kebanyakan kroni aku...mungkin sebab mudah mesra...termasuk Cik Yud ngan Cik Apem....
  • still menapak di UTHM as research opiser...n mengejar master beliau....

Facts about the bridegroom......
  • time matrik x kenal sangat...cuma taw la sket2...
  • di UTM, telah menjadi kawan Suffian Ramli...satu course dan sering kelihatan bersama di mana-mana sahaja...dengan demikian...setiap kali jumpak supian...pasti jumpa Lan jugak!!!
  • x leh tulih lebih-lebih..nanti Tot sue aku......

dadada......happily marriage okay.........


6 comments:

d'sandalwood said...

selamat pengantin baru utk citot&hubby....ntah dia kenai ke dak aku ney..huhu..cmna pown nak wish jugak sbb aku kenai ctot nie..dulu dia rajin mai bilik aku kat matrik sbb nk ketemu ngn kwn dia..

dr aku
-rumate rosliana rosli B4.3.4 kmpp best!!

Cik Faridah Huda said...

tengok muka ang..die kenai kot....

betoi2..roslina tuh kawan citot gak...aku kena 3 serangkai...kenai Nana n Ros dulu sbb awal2 aku satu praktikum ngan depa before dipindahkan ke H1P6...den baru kenai CITOT....pi mai p mai..kot tuh jugak...

teringat ayam percik cafe A...memang lazat...baunye menusuk hidung aku di bilik!!!

nora azua said...

mac, gambar tu ko yang tangkap ke??? ok la..gambar yang ko edit2 tu pon ok..tapi kene practise banyak sikit untuk dapatkan hasil yang ummph!!...hehe

Cik Faridah Huda said...

hahahha...idak aih...aku x berada di tempat kejadian pun..pics tu kawan2 aku yg bagi...yg dr photographer profesional juz yg outdoor tu je..yg len sume guna kamera biase....

aku nie masih amatur...masih menggunakan kamera biasa OLYMPUS sahaja..belum memilik camera SLR pun..aku minat jadi model photographer jerk..hehehehe..

d'sandalwood said...

cafe A sgt besh..nak order kena boh nama..mulala gelenya nak boh nama glemer2..haha..

kami panggey ros tu ROSSI..ala2 valentino rossi..

Cik Faridah Huda said...

aku paling ingat kat mak long..die tukang jerit....

"Huda....Nasi Ayam Paprik!!!!!!!"

lagi satu...aku suka bt kiosk air buah mcm kiosk sndr..kdg2 tolong abg tu bt air buah tanpa kenakan charge..

amboi..glamenye nama glamer Rossi...

 
LiFe Is UnPrEdiCtaBle Blogger Template by Ipietoon Blogger Template