Tuesday, April 21, 2009

Little Prince And Princess...OuR JuNioR!

Welkam to de club baby cutie....
alo lo lo...tomeinya semua......geram tengok...
hurmmm....nie la junior kiter orang yang baru lahir.....
dua-dua lahir bulan March ari tu....tapi baru dapat tengok skang neh...
thanxs for Kak Jaja n Kak Farah yang dah upload pic baby masing-masing....
diharapkan ibu dan anak sehat....congrate dear....
semuga rumahtangga bertambah berseri!!!!!!
haiyyyoooo....x sabar rasenye nak kumpul ke semua bakal junior-junior neh....
mesti best tengok keletah diaorang......
Auntie-auntie and Uncle-Uncle SGG amatlah terase hepi ngan kehadiran mereka ini....
ada yang x mau ngaku diri dah bergelar Auntie...sapa tuh?????
cuba carik sendiri...
jangan nak perasan mude ye soh panggey 'Akak'.....p~



Hi...nama saya Huda Qistina Binti Zulkifli.....
Mama saya nama Siti Hajar Ismail...
tapi Auntie2 & Uncle2 kat UTM panggey Mama "Kak JaJa"...
saya skang ada di rumah nenek jauh di Terengganu.....
amacam...comei x saye..ade macam muka mama saye x??????

Saya pulak...Iman Najiha Binti Hasrul Safarin....
time nieh...umur saye baru berusia 2 hari.....
saye suka tido....malas nak buka mata lagi.....
thanx u buat mama yang bernama Farrah Ashikien sebab dah lahirkan saya...
Bila auntie-auntie semua nak melawat saya????
bawak hadiah tau....



Nie pulak hero Mek Ya....Ryann Hareez
suka tengok pic die sebab dier kiut...

mungkin dah 7/8 bulan kot umurnye skang....
ari tu Wan pi lepak ngan Mama dier...
sempatla snap beberapa pics si Ryan...
kata Wan....
"Anak Mek Ya dah macam Sin Chan"
bleh tengok dalam hs Wan je la......
seriyes..chubby sungguh...

hahahahaha...dan yang di bawah nie adalah Wan....

bukan nak promote wan....tapi bertujuan tuk menjawab kompilasi soklan ..
yang sering bertanya...Wan tu lelaki ke pompuan?
takkan la aku nak benarkan Wan lelaki yang menetap di umah kami...
walaupun semuanya berasal dari kampung...
tapi masih bertatasusila!!!!

pics ini telah disonglap dari FS Wan...
suasana studio hijau itu..adalah rumah kami......
Wan Farhana juga dikenali sebagai K.a.T.a.K....
apekah keistimewaan katak pada diri beliau????
itu kurang pasti...kena tanya tuan empunya diri...
tapi yang aku notice....Wan suke pegi swimming..hahahaha


Wan ngan Mek Ya ex coursemates aku before dis....
mereka telah menukar course....
Mek Ya join SBQ (Ukur Bahan)....Wan pulak ambek Surveyor Pior.....
masih di fakulti yang sama...
so..tetap hidup di sekeliling kami jugak la...
dat's y terselit-selit jugak....

* All de pics from Friendster Kak Jaja, Kak Farah, Mek Ya n Wan...


4 comments:

helena said...

apsal part yg paggl akak tu aku terasa eh..apsal eh..hehehehe

Cik Faridah Huda said...

adekah dikau?????hahhahhaha

helena said...

pura2 tak tau ke mmg tak tau..pe cer no air??
aku mau serang usj nih..
tp xmo ar pergi usj semua bantai tidoq...
tak lalu aku....

promosi cik wan ke mami??

Cik Faridah Huda said...

Sure la mami tau..kan aku penulisnye...

tidur ituu adalah aktiviti selepas menonton DVD di ptg hari sabtu....nikmat betol kalo dpt tidor time mcm tuh...alah..purak2 heran kunun!!!!!

bukan promosi...die x bayar duet pun...kalo die huluq..aku promote ah!!!

 
LiFe Is UnPrEdiCtaBle Blogger Template by Ipietoon Blogger Template