Tuesday, November 17, 2009

Asam Pedas Ayam


Pic credit to empunya belog..terlupa nak tik tadi..terus terlupa
*kamera sendiri abes bateri...punya lama x cas kembali...

Semalam hujan...dari pagi pun dah mendung-mendung buat I malas je nak bangun pagi tok pegi keje...dah la malam sebelumnya tuh x leh nak tido akibat terkena penangan Ice Blended Mocha Frappucino..padehal cari padah sendiri......

Time-time hujan nie..memang kepingin la lidah I nak hirup sup mahupun asam pedas...tapi sup baru je buat hari sabtu lepas...so nampak gayanya..kena la buat asam pedas....memandangkan x de ikan yang bersesuaian...secara otomatik I buat keputusan nak buat asam pedas ayam....
kat sini memang asing la kalo sebut asam pedas ayam...cuba pi johor tengok...berlewahan...
I belajar makan asam pedas ayam nie pun since I jadik student kat sana...

Terangkat u..we oll makan semalam...menghirup-hirup kuah sampai titisan terakhir..maklumlah sejuk-sejuk neh..dapat makan benda panas yang berkuah memang la nikmat...cuma semalam terkena bendi tua...kalo bendi tu muda sket..haruslah lebih nikmat kan....

2 comments:

diri ini.... said...

gile meleleh air liur ai...da le mkn naget je arini..
ai pnh mkn asam pedas best giler kat au2..mmg superb..nanti ai bawak..nikmat!!!!

Cik Faridah Huda said...

maafkan aku kerna membuat air liurmu meleleh.....

tapi kiter makan benda yang sama...nugget je today..cuma aku ade french fries sket..sambel simbah sos tesbo ke atas mereka....

ye ke????aku x taw ...silalah bawak aku nanti...

 
LiFe Is UnPrEdiCtaBle Blogger Template by Ipietoon Blogger Template