Tuesday, November 10, 2009

Tergoda dak????

U olls tergoda dak tengok putu piring I???????
hehehehehehe....jahatkan aku...ala..tp kalo uolls x minat putu..x de nye nak meleleh si amilase liur tuh.......nanti nak kena p Wangsa Maju cari Putu Piring Melaka yang Anand war-warkan ....Syed sudi teman aku x??????Kataka TIDAK kepada MEK..meaannn..jawanpan kena selalu YESSS je bila aku ajak..ada paham!!!!

6 comments:

SYED NAHAR said...
This comment has been removed by the author.
SYED NAHAR said...

ekceli comment mula tuh. saje je, tak mau kalau2 ada org MTD baca comment nakal aku terhadap kau. org MTD ni kepoh. walaupun 14 tingkat, tapi aku rasa mcm satu floor je. cukup mudah berhubung kait. no privacy. sampai plat kete ko pun nanti dia hafal. haha...

eh mai la wangsa maju kita pi cari putu itu.

Cik Faridah Huda said...

owh x dan nak baca komen nakal tuh....keciwa!!!heheheheh

p wangsa maju nanti..1st nak mkn nasi ayam dara...second putu...3rd lajak ke zoo....nek train tau..aku x larat nak jln kat zoo tuh

::Dnaz:: said...

la, xdapat lagik ker putu nie?siannya..syed, sila bawak mcrieda g cari putu itew, okew??

Cik Faridah Huda said...

dah dapat la acik...ini yang aku beli...hek..hek...hek...

SYED NAHAR said...

putu punya hal...sampai ke hujung donia mek sanggup terjah. very sophisticomplicated.. hahahahha

 
LiFe Is UnPrEdiCtaBle Blogger Template by Ipietoon Blogger Template