Tuesday, December 8, 2009

RedBox The Curve II

N3 nie juz nak habeskan upload pic je....berbaki lagi...yang pasti..Olympus ku kini memang x mampu la nak lawan Canon Kak Wan...kak Wan..x rugi ang laburkan duet tuk beli camera tu dulu...chopppp...Canon ke Sony???? hohoho..x ingat la plak...marah pulak tuan punya camera nanti....

Ekcelli...memang x berniat langsung lah tuk ke sini...kami juz lalu je...
tetiba keinginan untuk melontarkan suare tu datang secara tiba-tiba....
kalo malam minggu memang no hal la...ini masih weekdays woiiii.....nak berkarok sampai kol brpa ne?kang esok x bangun plak nak pegi bekerja...tapi..Syed dah pusingkan stereng Rio beliau..kena la berkarok!!!chewaahhhh...sengaja cipta alasan jer tuhhhh

On dat nite, kami dapat room besar..boleh muat hampir 10 person kalo duduk!!!..may be room for 3/4 person dah fully booked gamaknye...owhhh...selesa sudah pasti di RedBox ini...kalo nak compare ngan Melody pe ntah kat Summit USJ tu...memang jauh bezanya...hahhahaha...I sampai-sampai je terus landing kat sofa dier je...x pandai la nak tekan-tekan punat ape tuh....I taw lontarkan vokal je..p~..so..kak wan la gigih dok study segala button yang ade....


U can get all this cold or hot beverages and refreshment in the package include....
Cuma yang kurang dilisesnya...kenapa just serve maruku mami minachiii sahaje!!!!
kok kalu dihindangkan dengan fries...rase bahagia la jugak....
tapi dalam x puas hati tu...I balun je...money is worth....
We oll memang x order any meal or dishes...coz rase p mamak lagi menarik...hahhahaa
kalo stakat nak supper...x yah la pesan memacam...the price is also..WOW...Hohmaigod!
Tapi sorang dapat dua air tuk tempoh 3 jam...tu pun x terminum...letih menyanyi je lebih...





The price for hot and cold beverages nie fixed and same jeeeeee......
Kami hanya minum Soft Drink yang halal !.....tapi kalo nak yang x halal pun ade....gila la satu minuman dekat RM1500...kembali ke niat asal.....jangan tersasar....juz for fun...and we're still not cross the line....



Sampai tahap dah x larat nak nyanyi....
skip je lagu-lagu yang rase malas dah nak bawak...
sometime..dah terpisat-pisat kat mate nie....
ngatokkkkk dahhhhh......tapi pas kuar RedBox..kembali bertenaga...
sapa jampi I neh......???????


Dok yo ya..yo ya....keluar dari The Curve dekat kol 4 pagi.....
Sambung di Restoren Mamak Makbul Nasi Kandar, Taipan USJ......
Orang layan bola...kami layan sembang.......sampai kering air liur rasenye...
ape pun..tetap mabelles....p~

8 comments:

MiSsZiLa said...

ni tuan punya camera nak bersuara..hehe...SONY ye, bukan canon @ olympus...haha...memang berbaloi2 beli camera tu.tp tgk camera nora azua mcm lg best.haha...tp tetap bersyukur dgn apa yg dah dok ada..haha...mlm tu mmg MABELLES lah..haha

Cik Faridah Huda said...

Olympus aku punya...
aku beli zaman olympus tgh pemes..
la dah tinggal 5ratus je...punya la mahal time awal2 kuar...

SYED NAHAR said...

apa2 hal kalau kita beronggeng mesti jadik mabelles punya..tak tau kenapa. maybe kita nipandai bawak diri utk tanggung risiko. bahahhaha..

Cik Faridah Huda said...

sementara masih bebas nie..boleh la cam gini...kang besok dah beranak pinak..x dapt dah nak beryo ya sebegini rupa....bleh bawa depa jumpa uncle Syed di waktu siang sahaje...

kita mmg suka bt yg berisiko....hahhaha..janji otak kepala sehaluan...aku agak lemah kalo keluar ngan orang yang kedekut..dan byk pntg larang....!terus jd x ada mood...

MiSsZiLa said...

moral of the story,kuar ngn mber2 yg 1 kepala leh layan...haha...yg penting,bujang yer!kang ada pulak laki @ bini yg call suh balik...haha

SYED NAHAR said...

tapi ada jugak yg spesies bakal laki @ bini yg tak kasi tu mcm pulak kes nyer??????

sapo nak jawab?

Cik Faridah Huda said...

MisS Zila....

ade lagi syaratnye kalo kuar ngan aku neh...hahhahah...sila tumpukan sepenuh perhatian kepada ahli qariah yang turut serta....jangan nak ngengade nak bt aktiviti sndr..or nak bergayut tepon 24 jam....kalo nak bergayut...sila dok umah je..hehheheh

Cik Faridah Huda said...

Syed...

kalo begini keadaannya....susah la nak jawab....dalam hidup neh, kiter kena seimbangkan...

sah nanti kalo dah berkahwin, saat meronggeng ngan kalian semua menjadi ingatan..

 
LiFe Is UnPrEdiCtaBle Blogger Template by Ipietoon Blogger Template