Thursday, December 24, 2009

Rest Mood...





Nie gara-gara las wikind yang x cukup tidorrrr...
Leh bantai tidoq sat lam kenderaan time tengah tggu org...
pas tu kena paparazzi secara tidak halal..
so cuti wikind nie..nak bantai lena 24jam...bangun nak buat perkara penting sahaje..
ter'realisasikah'?
Kita lihat bagaimana nanti.....
iskkkk..lapaq la pulak....nak beli nasi daging merah la balik nanti...
minggu nie singgah kedai abg tu..asek katup je...
busy kenduri ke ape????
Selamat bercotiiiii...kpd yg balik kg..selamat memandu...drive hati2..
Yang nak kawen..selamat naik pelamin....
kepada yang x de aktiviti...marilah kita berhibernasi dalam umah minggu ini..hehehehe

Lama dah I x berehat panjang...yes..next week balik kampung!

rindu masakan Bonda....x sabar nak tggu kamis depan..hakikatnye hari ni baru kamis minggu ini...tata...titi...tutu....

6 comments:

::Dnaz:: said...

fuhhh..akhirnya!tq mek sbb uploadkan gmbr nie.macam mcm pretty zinta huhu :)

diri ini.... said...

selamat membaca novel

SYED NAHAR said...

sambil tido bleh camwhore gak ke? hhehehehe...amboih!

Cik Faridah Huda said...

Dnaz ~

apa maksud acik...aku ngak ngertttiii...takkan ang nampak aku mcm preity zinta dah kot..tau la busy ngan persiapan..tp jgn smpi pening tgk gmbr kawan sndirik..hehehe

Cik Faridah Huda said...

diri ini ~

terima kaseh kerana memberi kata-kata sokongan..chewahhhh...eh...aku berjaya bace novel..sket je lg nak habes

Cik Faridah Huda said...

ha syed..jangan dok buat hal nak p kaji sgala piksel pa semua tu..ko kaji je kat bahagian mata aku yang ade eyebag..hahahha...letih weh...macam la aku ade keje part time!

 
LiFe Is UnPrEdiCtaBle Blogger Template by Ipietoon Blogger Template