Thursday, December 17, 2009

Tasek Komanwel & D'Santai Station...

Marilah bersesi fotografi dengan kami......
al kisahnya..lepas je kenduri Cipet....memang x jadi la nak heading to Pahang...
Jam pun dah dekat kol 3...macam mustahil je tuk menempuh perjalanan 2 jam lebih lagi ke sana...jauh deh..esok kijoooo.......

Kata sepakat kami, maka x jadi la....memang x de rezeki ko Heri nak dapat hadiah dari I....
Dari jauh je we oll ucapkan selamat berbahagia buat Heri dan pasangan....ape pun, semua mejlis dah selesai....

Lepas berehat sebentar, we oll pun sesaje je ambek angin kat Tasik Komanwel Bukit Jalil...I x penah datang pun...and yang lebih teruk...x penah tawu pun ade tasek kat Bukit Jalil...tapi kedai yang kitaorang lepak tu macam seaka-akan ader orang suggest tuk pegi...cuma x ingat sapa dia.......emmmmhh mata masing-masing pun layu jerk....maklumlah...suasana redup-redup rembang petang...berangin pulak tu...memang buat rase nak menguap sepuloh kali....

We olls x lame sangat kat sini coz hari nak ujan....bila hujan renyai-renyai turun..terus lari pegi bersantai kat D'Santai Station....



Green scenary betollll....bersantai pun ok...
tapi x kuasa la nak berjalan jauh-jauh ngan kasut bertumit...
ngan kain labuh menyapu bumi....


Hasil tangkapan dari Mat Yie.....ade skill


Besnya tengok gambar nie....
lagi bes kalo diambil ngan DSLR....
sure lagi indah n lagi sharp......
sapa nak bagi hadiah kat I berupa kamera DSLR x kira la brand ape pun...
Eh...we oll tengah berangan jadi finalis Gadis Melayu season 3...p~



Dah la..cukup la tue kan...sket-sket sudah


Kitaorang lepak minum-minum je....
Tokey kata...makanan masih belum siap lagi...satu pun tarrraakkk...
jadi kalo nak makan di sini...kena p kol 5.30pm and above...


Adat la tu...time las-las..time dah nak balik....baru nak bergelak ketawa sakan...
masa memang amat mencemburui.....
time awal-awal...lebih kepada melayan blues je masing-masing...
entah..memang ngantok tahap gaban action kame dah.....



Layan coconut water....
lama x minum hok dalam buah nie.....
asek dok beli yang bercerai isi dari badan je...
dapnyeee....!!terase-rase di bibir....

Lebihan gambar hanya boleh didapati di fesbuk sahaja!

10 comments:

Anonymous said...

Mek tampak lebih langsing dengan penangan Premium Beautiful..
"Mc rieda mencipta sejarah"...

Anonymous said...

mek diharap dapat buat pop-up window utk komen supaya pembacaan tak terbantut..hahaha

.nan.

charkoeyteow girl said...

sangat bekenan baju kak cik..
bape regenye? :D

khairul said...

salam mek...wahhhh jelitawanis tolll..dah tu sapa yg di nobatkan sebagai gadis melayu????

Cik Faridah Huda said...

hoh...sapo pulak cik anon yang lupa nak sign in neh..hohohoho...

"Syukur Alhamdulillah, Mek hebat!

Cik Faridah Huda said...

Nan ~

x reti den..
gini je dari dulu dan selamanya...hehhee...tukar seting ke hape...

Cik Faridah Huda said...

Adik ~

ye kak cik pun suka pakai beliau....hehehehe....harga mampu milik ..x pa..jgn tersentap..kak cik tetap x leh lwn baju raye adik kerna semua baju raye I bernasib malang tahun ini...kumpul duit, nanti p beli style tu...

eh..jadi ke adik aktviti sempena tawun baru??kak cik nak blk kg neh...

Cik Faridah Huda said...

Abg yo ~

Maaf...pihak juri tidak dapat memilih siapa pemenangnya....hehehhee..payah benar...

Anonymous said...

pi ke setting,comment, pastu cari yg style utk box comment tu..amik pop-up window..kalo hg suka la..hikhik..selamat mencoba!

camni lepas tgk komen kena back, tau saja la berokband neh kdg2 weng cket..hehe

.nan.

Cik Faridah Huda said...

oooo...baik..baik....kang aku ubah setting....

 
LiFe Is UnPrEdiCtaBle Blogger Template by Ipietoon Blogger Template